Zomerretraite in Hurwenen

 

Startdatum:
09-08-2018 10:00 u

Aantal keren/duur:
1 x 4 dag

Locatie:
De Hurnse Gaper, Jannestraat 1 5327 KR Hurwenen

Prijs: 
€ 525,-

  Aanmelden voor de training
  (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

  Sluit je zomer af met een retraite!

  Voor de tweede keer organiseert de Academie voor Open Bewustzijn een zomerretraite. Een retraite waarin samen mediteren en mindful spreken en luisteren centraal zullen staan.We gunnen ons de tijd voor werkelijk stilstaan, uitrusten en aandacht hebben voor onze essentie. In een atmosfeer, waarin veiligheid, verbinding, vreugde en inspiratie kunnen opbloeien. Vanuit de  ruimte die zo ontstaat kan het onderricht  in de boeddhistische psychologie (met een vleugje breinkennis) eenvoudig en speels in de praktijk  worden gebracht.

  Het programma

  Het programma omvat verschillende vormen van meditatie (zowel binnen als buiten), uitleg en onderricht, oefeningen in mindful communiceren, stilteperiodes, muziek en klank, en alles wat ons verder kan inspireren.

  Locatie

  We zijn te gast in de gezellige locatie ‘De Hurnse Gaper’ in de uiterwaarden, vlakbij Zaltbommel. Maaltijden zijn vegetarisch. Voor de meesten staat een eenpersoonskamer ter beschikking.

  De retraite is toegankelijk voor ieder die eerder heeft deelgenomen aan de opleiding Mindful Coachen of Mindful Management. Ook wie ‘nieuw’ is maar wel ruime meditatie-ervaring heeft in de boeddhistische traditie en graag mee wil doen kan zich -na voorafgaand telefonisch overleg- inschrijven.

  Begeleiding

  De retraite wordt geleid door Dorle Lommatzsch. Twee docenten van de Academie, Kees Peters en Marijke van der Putten, zullen ondersteunend aanwezig zijn met hun specifieke talenten en vaardigheden.

  Start donderdag in de ochtend om 10 uur. Einde zondag rond 14.30 uur. Verdere details over reis en verblijf worden na inschrijving toegestuurd.

  Kosten

  Verblijfskosten € 275

  Retraitekosten € 250

  Wil je een kamer alleen, dan betaal je een toeslag van € 50

  Zomerretraite in Hurwenen

   Aanmelden voor de training
   (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

   Zomerretraite: samen mediteren en vanuit stilte communiceren