Zomercursus Mindfulness en zingen in Oosterbeek

 

Startdatum:
09-07-2018 9:30 u

Aantal keren/duur:
4 x 6 uur

Locatie:
6862 DK Oosterbeek, Nederland

Prijs: 
€ 250,-

Aanmelden voor de training
(aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

‘Zingen met je hele lijf’

Een zomerzangweek, met Mindfulness en Yin Yoga. Je komt met je aandacht bij jezelf en krijgt meer zelfvertrouwen in jouw eigen instrument, je stem.

In deze cursus ga je leren hoe je meer vanuit je lijf kunt zingen, hoe jij je stem op verschillende manieren kunt gebruiken en hoe je adem werkt en vooral voelt. Hierdoor ga je uiteindelijk met meer gemak en meer plezier zingen en leven! Een week waarin je ruimte maakt voor jezelf.

We werken met je lichaam, je adem en je presentatie om je stem tot bloei te laten komen. We gebruiken allerlei tools uit de Mindfulness, (Yin)Yoga en verschillende zang en stem technieken om dit te bereiken.

Deze zomercursus is voor iedereen die zich vrijer wil voelen en zin heeft om te zingen. De training is voor beginners en gevorderden. Omdat we denken dat deze training voor iedereen meerwaarde heeft.

Het programma is van steeds 9.30 tot 15 uur.

De docenten:

Evelien van Straaten (56) Mindfulness en Yin yoga teacher en Coach. Ze volgde tevens vele clowns- en theatercursussen.

Sophie Platenkamp (27) is Zangeres, songwriter en al 8 jaar zangdocente. Ze studeerde af aan het conservatorium in Amsterdam.
www.ZanglesinArnhem.nl

Zomercursus Mindfulness en zingen in Oosterbeek

Aanmelden voor de training
(aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)


Een zomerzangweek met Mindfulness waarin je met je aandacht bij jezelf komt en meer zelfvertrouwen krijgt in jouw eigen instrument, je stem.

Sluit Menu