Zomerretraite in Sint Oedenrode

 

Startdatum:
19-08-2020 10:00 u

Aantal keren/duur:
1 x 5 dag

Locatie:
Sint Oedenrode 5492ND Villenbraken 10/10a

Prijs: 
€ 560,-

  Aanmelden voor de training
  (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

  We willen je van harte uitnodigen voor onze zomerretraite. Een retraite waarbij wij stilstaan bij het wonder van het leven. Dagen van uitrusten en verwerken wat ons dit verrassende jaar tot nu toe heeft gebracht. Door te vertragen en de stilte op te zoeken ontmoeten en begrijpen we onszelf op een natuurlijke wijze. De stilte die je deelt met anderen wordt aangevuld en verdiept door in aandacht te spreken en te luisteren. Je leert jezelf dieper kennen in de ontmoeting met ander(en).

  Ontmoet jezelf in de stilte van de ander!

  Een retraite is een reis naar de diepte die jij bent. Jezelf dieper leren kennen ontstaat in een ruimte van aandacht. Een ruimte van aandacht waarin we niet alleen zijn en verbinding voelen met anderen. We nodigen ons daarbij uit behoedzaam en luisterend aanwezig te zijn, vriendelijk en moedig. Je wordt uitgenodigd om vooral goed voor jezelf te zorgen. De verrassende uitkomst is: goede zelfzorg is fijn voor jezelf én een weldaad voor de ander!

  Circle of Peace

  Het programma omvat verschillende vormen van meditatie. Ook bieden we een ‘circle of peace’ aan. In de ‘circle of peace’ ervaren we hoe we binnen een groep onze zelfkennis kunnen verdiepen in de ontmoeting met de ander(en). Niet door discussie, maar door mindful voor en bij onszelf en de ander aanwezig te zijn. Er ontstaat een ruimte van samenzijn, een wij-ruimte, die steunt, aanmoedigt en draagt. We leren (opnieuw) vertrouwen te voelen in de kracht en wijsheid van een groep in een mindful samenzijn. We ervaren dat we eigen mogen zijn en onze eigenheid kunnen verdiepen, juist in het samenzijn!

  Kosten

  Verblijfskosten € 310

  Retraitekosten € 250

  Zomerretraite in Sint Oedenrode

   Aanmelden voor de training
   (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)


   Ontmoet jezelf in de stille ontmoeting met ander!