MINDFULNESS EN DE DANS VAN GEZONDE CO-REGULATIE, INTRODUCTIE 12 MAART

 

Startdatum:
12-03-2022 9:30 u

Aantal keren/duur:
1 x 1,5 uur

Locatie:
Online

Prijs: 
€ 0,-

Trainer:

No items found

  Aanmelden voor de training
  (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

  Als je mindfulness in je relaties brengt wordt het niet saai maar dan wordt er gedanst. We leren de dans van gezonde co-regulatie. En dat draagt dan weer bij aan het vermogen tot gezonde auto-regulatie.

  TECHNISCHE TERMEN

  Dit zijn natuurlijk wat technische termen voor iets wat ronduit een weldaad is: de ervaring dat ik me gezien en gehoord voel. Dat ik kan voelen dat jij me voelt.
  Maar ook de weldaad dat ík de ander een moment van resonantie en tevredenheid kan bezorgen. Simpelweg door open en nieuwsgierig te blijven luisteren. We gebruiken hier het menselijk talent de ander in mezelf te voelen. En door mijn oordelen (die mijn brein natuurlijk constant produceert) even te parkeren en te laten voor wat ze zijn.

  DE KUNST VAN MINDFUL COMMUNICEREN

  Mindfulness in onze relaties brengen is een kunst. Een kunst die we kunnen leren. Mindful zijn in relaties is spannend én ontspannend tegelijkertijd. Het is oude verwachtingspatronen ontmoeten met humor en een frisse blik. Het is nieuwe co-creatieve ruimte verkennen waarvan we niet wisten dat die zo dichtbij was. Het is een klein wonder van dynamische vrede. Een vrede die zelfs overeind blijft als je het niet met elkaar eens bent.

  MET NEURO-SENSITIEVE MINDFULNESS JE RELATIES VERBETEREN

  In deze korte online training leer je de neuro-biologische basis van veilige co-regulatie aan den lijve te ondervinden. Van hieruit is de theorie een ‘eitje’. Wat we van binnenuit begrijpen hoeven we immers niet meer te onthouden.
  Deze online introductie is zo spannend én ontspannend als een dans!

  Data: 12 mrt 22 / 09:30 – 11:00

  Jij bent van harte uitgenodigd!

  DOCENT: DORLE LOMMATZSCH

   

   

  MINDFULNESS EN DE DANS VAN GEZONDE CO-REGULATIE, INTRODUCTIE 12 MAART

   Aanmelden voor de training
   (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)