Voor therapeuten (in opleiding): mooie leertherapie, mindfulness en compassie, 4 dagen aaneen

 

Startdatum:
24-06-2023 10:00 u

Aantal keren/duur:
4 x hele dagen (25 sessies van 1,5 uur)

Locatie:
De Poort, Biesseltsebaan 34, Groesbeek (bij Nijmegen)

Prijs: 
€ 1475,-

Trainer:

  Aanmelden voor de training
  (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

  Als je in opleiding bent tot psychotherapeut, systeemtherapeut, cognitief gedragstherapeut, klinisch psycholoog, psychiater heb je aan leertherapie nodig.
  Om aan je eigen blinde vlekken te werken, te ervaren wat het is om in therapie te zijn, en je therapeutische vaardigheden aan te scherpen.

  BEKNOPTE LEERTHERAPIE, ERKENDE LEERTHERAPEUT Hele leuke leertherapie, gebaseerd op mindfulness en (zelf)compassie. Werkzaam en inspirerend. Trajecten van 25 sessies starten verschillende keren per jaar. Je kunt 2 leertherapieblokken combineren voor een traject van 50 sessies. Je bent 4 dagen op een fijne plek in Groesbeek, in de bossen vlakbij Nijmegen. Vanwege de compacte vorm is dit een intensieve, leerzame ervaring. Mindfulness en compassie is een vorm van aandacht die we ook in ons werk als therapeut goed kunnen gebruiken, die onze effectiviteit vergroot en onze therapeutische relatie verbetert. Zeer enthousiaste evaluaties. “Een cadeautje voor jezelf.” Recensie (*****) op Facebook van deelneemster Paula: “Dit centrum en specifiek Hende Bauer zelf werd mijn door anderen aangeraden en bij deze doe ik dat ook met warmte en liefde!  Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar kwam terecht in een zeer fijne groep met veel veiligheid. Ik heb veel ervaren wat betreft Mindfulness voor je kan doen. Ik had ooit wel scholing gehad, maar dit ging veel dieper. Hende Bauer kan ik ook zeker aanraden als leertherapeut. Ze is erg professioneel, begripvol en zorgt voor een goede sfeer. Veel kennis en ervaring en dat is te merken. Ik ga dan ook zeker verder met Mindfulness en aansluitend compassie zowel voor mezelf als voor mijn werk als psycholoog. En heb me reeds aangemeld voor een vervolg waarin ik ook zeer goed ben geadviseerd. Zeer aan te raden.Prijs: 1475 inclusief overnachting in eenpersoonskamer en volpension. Locatie: Conferentiecentrum De Poort, Biesseltsebaan 34,  6561 KC Groesbeek Aantal deelnemers: maximaal 8. Groepen worden enkele keren per jaar gegeven in verschillende formats (compact of gespreid in de tijd, met en zonder overnachtingen, in Den Haag en in Groesbeek) en verschillende prijzen. Er zijn meerdere blokken gepland. Eventueel kun je 2 blokken volgen voor 50 sessies leertherapie. Docent: Hende Bauer, BIG-psychotherapeut, VGCT-supervisor, NVP-supervisor, erkend leertherapeut. Gecertificeerd compassietrainer en mindfulnesstrainer.

  Voor therapeuten (in opleiding): mooie leertherapie, mindfulness en compassie, 4 dagen aaneen

   Aanmelden voor de training
   (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

   Het volledige programma aangevuld met oefeningen om aan en disfunctioneel gedragspatroon te ‘werken’: door er minutieus aandacht aan te geven.
   Krachtig en leerzaam, voor jezelf en voor je werk als therapeut!

   Nieuwe ingangen voor in je therapieën, meer aandacht en focus in je gesprekken. En heilzaam voor jouzelf…

   Geef een reactie