Tweedaagse stadsretraite in Den Haag

 

Startdatum:
18-11-2023 9:30 u

Aantal keren/duur:
2 x dag

Locatie:
Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie, adres Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag

Prijs: 
€ 190 of 250 euro.,-

Trainer:

  Aanmelden voor de training
  (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

  STADSRETRAITE DEN HAAG 2 DAGEN

  Het thema voor de stadsretraite is “Ontspannen in wat er is & Thuiskomen in jezelf”.

  We beginnen op zaterdagochtend met kennismaking, introductie en een meditatieblok. Op zaterdag en zondag doen we diverse meditatieblokken. Er zal worden afgewisseld tussen mindful mediteren (overwegend zitmeditaties) en mindful bewegen (loopmeditatie, yoga, buitenactiviteiten). Een groot deel van het programma verloopt in stilte, op zaterdag en op zondag zal er een praatje door Hende worden gehouden waarbij er gelegenheid is tot vragen en uitwisseling. Er is tevens de mogelijkheid voor 10-minuten-gesprekken met Hende, 1-op-1.

  De kosten worden laag gehouden zodat iedereen kan meedoen. Je neemt iets te eten mee voor de lunch om te delen. De rollen en taken worden verdeeld onder de deelnemers (het slaan van de gong, klaarzetten van koffie en thee, opruimen en schoonmaken na afloop). Je overnacht thuis. Als je van verder weg komt kun je bij een B&B in de buurt overnachten of wellicht bij een van de andere deelnemers. Indien gewenst zullen wij helpen iemand te vinden waar je kunt overnachten.

  Data & Tijden:
  Zaterdag 18 november 09.30 – 21.30 uur
  Zondag 19 november 07.30 – 17.00 uur (het is eventueel mogelijk om om 09.30 uur in te stappen)

  Trainer: Hende Bauer

  Locatie: Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie, adres Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag

  Kosten: 190 of 250 euro. Prijs is inclusief koffie en thee, en een vegetarische avondmaaltijd op zaterdag. De lunch op zaterdag en zondag organiseren we samen (iedereen neemt iets mee om te delen).

  Kijk voor meer informatie of om je in de schrijven op de website, of mail naar

  Tweedaagse stadsretraite in Den Haag

   Aanmelden voor de training
   (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

   Het thema voor de stadsretraite is “Ontspannen in wat er is & Thuiskomen in jezelf”.

   Er zal veel worden gemediteerd, zitmeditatie, loopmeditatie, yoga en liggende meditatie. Een groot deel van het weekend zal in stilte verlopen. Hende zal een praatje houden, en er is gelegenheid tot persoonlijke 10-minuten-gesprekken.

   De kosten worden laag gehouden zodat iedereen kan meedoen. Je neemt iets te eten mee voor de lunch om te delen. Er is op zaterdagavond de mogelijkheid mee te eten (eenvoudige vegetarische afhaalmaaltijd). De rollen en taken worden verdeeld onder de deelnemers (het slaan van de gong, klaarzetten van koffie en thee, opruimen en schoonmaken na afloop).

   Je overnacht thuis. Als je van verder weg komt kun je bij een B&B in de buurt overnachten of wellicht bij een van de andere deelnemers. Indien gewenst zullen wij helpen iemand te vinden waar je kunt overnachten.

   Kijk op de website voor meer informatie: https://centrummindfulness.nl/retraite/

   Geef een reactie