Opleiding Trainer MBCT

 

Startdatum:
03-04-2024 10:00 u

Aantal keren/duur:
8 x 7 uur

Locatie:
Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag

Prijs: 
€ 1899,-,-

Trainer:

  Aanmelden voor de training
  (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

  Heb je een mindfulnesstraining gevolgd? Mediteer je geregeld? Werk je als hulpverlener of docent? Heb je interesse om zelf mindfulnesstrainingen te geven? In Den Haag wordt de mooie maar uitdagende opleiding MBCT gegeven. In 8 dagen en een facultatieve terugkomdag leer je wat je nodig hebt om zelf mindfulnesstrainingen te kunnen geven, individueel of in een groep. Ook krijg je een map met trainersmaterialen, een draaiboek voor je training, en een set professioneel audiobestanden die je mag gebruiken voor je cliënten. De opleider, Hende Bauer, beoefent mindfulness en meditatie sinds 2000, en geeft trainingen in groepen sinds 2005. Ze gaf inmiddels meer dan 50 mindfulnesstrainingen. De opleiding MBCT-trainer geeft ze sinds 2008, en is inmiddels verschillende keren bijgesteld. Ze leidde bijna 200 mensen op. Haar audiobestanden zijn geliefd en worden veel beluisterd en gedeeld, o.a. op de Insight Timer en de Mindfulness App – en via haar eigen website. Haar achtergrond is, behalve erkend mindfulnesstrainer en -opleider, ook compassietrainer en NIP-psycholoog/BIG-psychotherapeut. Daarnaast is ze erkend supervisor NVP, VGCT, VMBN. De opleiding is geaccrediteerd door de FGZPt (herregistratie klinisch psycholoog), VGCT (Nascholing), en NIP Registers A&O. De opleiding wordt erkend voor 8-9 opleidingsdagen bij de VMBN (categorie 2) en de VVM. Lees meer op centrummindfulness.nl.

  Opleiding Trainer MBCT

   Aanmelden voor de training
   (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

   In de opleiding neem je het hele curriculum door, en de achtergronden daarvan; er is ook aandacht voor theorie oa over werkingsmechanismen; en je leert de belangrijkste meditaties en oefeningen begeleiden. Je verdiept je in inquiry, de specifieke gespreksvorm die hoort bij het trainerschap.
   Tijdens de opleiding oefen je zelf opnieuw met de meditaties en opdrachten; en je begeleidt een door jou zelf samengesteld oefengroepje.

   Het is een intensief maar zeer leerzaam traject!

   Als je vragen hebt, mal of bel gerust, kijk op centrummindfulness.nl

   Geef een reactie