Ontmoet jezelf in de stilte van de ander!

 

Startdatum:
28-07-2021 10:00 u

Aantal keren/duur:
5 x 4,5 daguur

Locatie:
Villenbraken 10/10a, 5492 ND, Sint Oedenrode

Prijs: 
€ 560,-

  Aanmelden voor de training
  (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

  Ontmoet jezelf in de stilte van de ander!

  Een retraite is een reis naar de diepte die jij bent. Jezelf dieper leren kennen ontstaat in een ruimte van aandacht. Een ruimte van aandacht waarin we niet alleen zijn en verbinding voelen met anderen. We nodigen ons daarbij uit behoedzaam en luisterend aanwezig te zijn, vriendelijk en moedig. Je wordt uitgenodigd om vooral goed voor jezelf te zorgen. De verrassende uitkomst is: goede zelfzorg is fijn voor jezelf én een weldaad voor de ander!

  Circle of Peace

  Het programma omvat verschillende vormen van meditatie. Ook bieden we een ‘circle of peace’ aan. In de ‘circle of peace’ ervaren we hoe we binnen een groep onze zelfkennis kunnen verdiepen in de ontmoeting met de ander(en). Niet door discussie, maar door mindful voor en bij onszelf en de ander aanwezig te zijn. Er ontstaat een ruimte van samenzijn, een wij-ruimte, die steunt, aanmoedigt en draagt. We leren (opnieuw) vertrouwen te voelen in de kracht en wijsheid van een groep in een mindful samenzijn. We ervaren dat we eigen mogen zijn en onze eigenheid kunnen verdiepen, juist in het samenzijn!

  De Locatie

  We zijn te gast in de gezellige Brabantse locatie ‘Op ‘T Hoff’ dichtbij St. Oederode. Maaltijden zijn vegetarisch. Overnachten kan op de locatie zelf in de zaal (lekker goedkoop, € 7 per nacht), met een tentje op het terrein of in een van vele B&B in de buurt.

  De retraite is toegankelijk voor iedereen met enige meditatie ervaring. Wie niet bekend is met het werk van de Academie: graag eerst telefonisch overleg (06-23016358) om af te stemmen of vorm en inhoud van de retraite passend is voor jou.

   

  “Een prachtige verdieping die we konden maken in de meditaties door de afwisseling van stilte en open zelfonderzoek waarbij we in contact met de ander meditatief onderzochten wat de thema’s uit de dharma voor ons betekenen. Een verrijking voor iedereen met een beetje of heel veel mindfulness ervaring! Een warm bad met liefdevolle aandacht voor jezelf en de ander.”
  Melissa Baris, deelnemer aan de zomerretraite 2019

  Lees hier verder of meld je aan!

  Mindfulnesstrainer Dorle Lommatzsch

   

   

  Ontmoet jezelf in de stilte van de ander!

   Aanmelden voor de training
   (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

   Je leert jezelf dieper kennen in de ontmoeting met ander(en).

   Geef een antwoord