Mindfulness training in Amersfoort door Henriette Dierckxsens

 

Startdatum:
04-12-2020 10:30 u

Aantal keren/duur:
8 x 2 uur

Locatie:
Pop-up Parkhuis Amersfoort

Prijs: 
€ 450,-

  Aanmelden voor de training
  (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

  Wil je meer bereiken en minder doen? Meer ontspanning en handvatten krijgen?

  We kunnen tegenslagen niet voorkomen, maar wel de manier waarop we ermee omgaan. We piekeren vaak over de toekomst. Of blijven hangen in het verleden. Terwijl in het nu zoveel moois te ervaren is. De mindfulness training verandert vaak je leven. Privé en op het werk. In positieve zin.

  Naast de 8 wekelijkse bijeenkomsten op vrijdagmorgen bied ik een verdiepingssessie aan. Door elke keer weer op te merken hoe het gaat. Zowel fysiek als mentaal. Patronen die je gaat herkennen. En vanuit het moment bewuste keuzes te maken.

  Je staat weer zelf aan het stuur in plaats van geleefd te worden. En meer genieten van het nu, zoals master Oogway zegt: Vandaag is een kadootje!

  Meer weten? https://www.blijst.nl/mindfulness-training of stuur me een berichtje! Vaak is (deels) vergoeding door werkgever, zorgverzekeraar of belastingdienst mogelijk. Ik ben cat. 1 gecertificeerd bij de VMBN.

  Ik houd de groepen klein en persoonlijk! Ivm Corona nu nog kleinere groep dan normaal zodat we makkelijk kunnen aanpassen als de omstandigheden dat vragen. De training kan hierdoor in sessies van 2 uur gegeven worden.

  *

  Mindfulness training in Amersfoort door Henriette Dierckxsens

   Aanmelden voor de training
   (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)


   Wil jij meer rust en focus vinden in de dagelijkse hectiek?