Mindfulness en Yin Yoga weekend Vlieland

 

Startdatum:
24-03-2023 17:30 u

Aantal keren/duur:
1 x 3 dag

Locatie:
8899 Vlieland

Prijs: 
€ vanaf 389,-

  Aanmelden voor de training
  (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

  Mindfulness en Yoga retreat op Vlieland

  Verbreed je horizon, geef je ballast aan de zee en vind je ruimte.

  Data: 24,25,26 Maart – 4,5,6 Juni – 9,10,11 juni – 3,4,5 November

  Gun jezelf dit prachtige Mindfulness en Yin yoga weekend met eilandkracht direct aan zee in het Strandhotel Seeduyn. Ben jij toe aan een nieuwe horizon, een adempauze, een frisse eilandwind door jouw bestaan? Verwen jezelf met yoga, meditaties en aandacht op een prachtige locatie aan zee. Doe mee met een Mindfulness & Yoga ontdekkingsreis met eilandkracht. Voel de wind, hoor de branding, zie de zee en de ruimte van de lucht, wandel over het strand, duin en wad. Doe mee met Mindfulness mediaties, Easy Yoga buiten en Yin yoga binnen in een ruime zaal met uitzicht op zee. Geniet van een duik in het binnenbad of van de sauna.

  Inclusief 2 x hotelovernachting, 2 x heerlijk ontbijt, 1 x diner met voorafje en maaltijdsalade naar keuze, 1 x lunchpakket. Gratis gebruik van yogamatjes, meditatiekussens en gezamenlijke huiskamer. Gratis gebruik van binnenbad, busvervoer en

  bagagevervoer op het eiland.

  In 7 workshops word je door de Mindful meditaties, Yoga en een stilte-wandeling uitgenodigd je aandacht op jezelf te richten en het eilandgevoel te beleven. Op de boot van Harlingen naar Vlieland vaar je uit de maalstroom van je dagelijkse leven. Het hele weekend heb je aandacht voor soepelheid in lichaam en geest en creëer je ruimte in je hart.

  Je reisleider is Evelien van Straaten

  Mindfulness en Yin Yoga weekend Vlieland

   Aanmelden voor de training
   (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

   Mindfulness en Yin Yoga weekend op Vlieland

   Kom uit je dagelijkse patronen, een frisse wind door jouw bestaan, eilandkracht opdoen!