Mindfulness en Yin Yoga weekend Vlieland

 

Startdatum:
05-02-2021 18:00 u

Aantal keren/duur:
1 x 3 dag

Locatie:
Badweg 3, Vlieland, Nederland

Prijs: 
€ 365 ,-

  Aanmelden voor de training
  (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

  Mindfulness en Yin yoga weekend op Vlieland

  Even er op uit. Verbreed je horizon en vind ruimte . Indien nodig geven we alle ballast aan de zee.

  Data 2021: 05, 06, 07 februari, 19, 20, 21 maart, 18, 19, 20 juni. 5,6,7 november

  Gun jezelf dit prachtige Mindfulness en Yin yoga weekend met eilandkracht direct aan zee in het Strandhotel Seeduyn. Het hotel is er inmiddels helemaal op ingesteld om Corona veilig te werken.
  Kom met je aandacht in het ‘hier en nu’: Voel de wind, hoor de branding, zie de zee en de ruimte van de lucht, wandel over het strand, duin en wad. Doe mee met Mindfulness en Yin Yoga buiten en binnen in een ruime zaal met uitzicht op zee. Geniet van een duik in het binnenbad of van de sauna.

  Inclusief: 10 uur Mindfulness en Yin yogalessen, meditatie en stilte-wandeling, 2 x hotelovernachting op basis van een 2-persoonskamer. 2 x heerlijk ontbijt, 1 x diner met voorafje, maaltijdsalade naar keuze en dessert, 1 x lunchpakket. Gratis gebruik van yogamatjes, meditatiekussens en gezamenlijke huiskamer. Gratis gebruik van binnenbad, busvervoer en bagagevervoer op het eiland.

  In 7 workshops word je door de Mindfulness, meditaties, Yin yoga en een stilte-wandeling uitgenodigd je aandacht op jezelf te richten en het eilandgevoel te beleven. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. De Yinyoga (rustige)houdingen zijn goed te doen voor beginners. Ook als je weinig hebt met yoga, of als je het idee hebt dat je het niet kunt. Dit kan je zeker! Even helemaal weg uit je normale dagelijkse leven. Kennismaken of opnieuw oefenen met Mindfulness of Yin Yoga. Op de boot van Harlingen naar Vlieland kom je alvast los van het vaste land en vaar je uit de maalstroom van je dagelijkse leven. Het hele weekend heb je aandacht voor soepelheid in lichaam en geest en creëer je ruimte in je hart. Tijdens dit winterweekend ontmoeten we de stilte en halen daar uit wat voor ons van belang is.

  05, 06, 07 februari
  We kunnen momenteel alleen met 2 op een kamer als je samen komt. Anders kom je op 1-persoonskamer voor een meerprijs van 70 euro. Indien de regels wederom aangescherpt worden en het weekend daardoor niet door zou kunnen gaan, mag je annuleren of je weekend uitstellen naar 19 maart of 18 juni.

  Evelien van Straaten

  mindfulnesstrainer en yin yoga evelien van straaten

  Mindfulness en Yin Yoga weekend Vlieland

   Aanmelden voor de training
   (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)


   Mindfulness en Yin Yoga weekend op Vlieland