Masterclass Mindful werken en ontwikkelen voor Directie/MT leden, HR en L&D professionals

 

Startdatum:
20-09-2019 14:00 u

Aantal keren/duur:
1 x 2,5 uur

Locatie:
Laurierstraat 109, 1016 PL Amsterdam

Prijs: 
€ 200,-

Aanmelden voor de training
(aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

EVENT DETAILS

In deze Masterclass ga je leren en ervaren wat duurzaam Mindful Werken en Ontwikkelen jullie organisatie kan brengen. Via Neurowetenschappen en inspiratie uit Business Cases van andere organisaties, leg je de link naar de behoeften van jullie organisatie. Op welke manier kan Mindfulness bijdragen aan een florerende en gezonde bedrijfscultuur? We laten zien dat dit kan op geheel organische wijze zonder direct de hele HR strategie om te hoeven gooien.

Natuurlijk zullen we het hebben over Stress Reductie en Burnout preventie. De basis van Mindfulness bevindt zich echter in de waarde van Aandachtmanagement. Vandaaruit train je de vaardigheden hoe om te gaan met Stress, Emoties, Talenten en Creativiteit. Ook verbeter je je communicatie en relationele vaardigheden wat zinvol is in de interactie met Collega’s en teams.

Ik-Wij-Wereld

De voordelen van aandachtstrainingen zijn niet alleen voor het individu. Juist door leren en verbinden met elkaar en de missie van de organisatie raken medewerkers gemotiveerd om daadwerkelijk regelmatig de aandacht te trainen.

Wat levert deze Masterclass op?

Bewustzijn van de voordelen van Mindful Organisatie
Bewustzijn van de nadelen van Mindless Organisatie
Nog meer inzicht in de prijs van Stress
Kennis over Conscious business & een CMO
Inzicht in de verschillende wijzen van implementatie
Bewustzijn hoe MO kan ondersteunen en/of ontzorgen
Tools om de grootste Mindful criticaster te doen glimlachen!
Bewustzijn in actie: 2 stappen die je altijd kan nemen
Begeleiding

Deze Masterclass wordt begeleid door 3 MO professionals.Een MO partner met ervaring in de rol van HR of MT zoals Masja Bijman of Albert Hoogendijk. Een MO Mindfulness Werk & Ontwikkel Project Manager werkzaam in een organisatie zoals Josta Kolkman voor EY Een van de MO oprichters Sabine van der Post of Olga van de Velde

Actie: Een week voor aanvang zullen we je een aantal voorbereidende vragen stellen zodat jij en wij concreet kunnen worden en je het meest uit deze Masterclass zult halen.

Deelnemers: Organisatie beslissers; LD/HRManagers/MT/C-Suite/CEO/Eigenaar/Partners

Prijs: Masterclass EU 200,- ( Kom je met 2 personen en ontvang beide 25,- euro korting)

Maximaal 10 deelnemers per Masterclass
Aanmelding definitief na betaling .

* Mindful Ambassadeurs Programma Info Ochtend *

Omdat duurzame ondersteuning en bedding van Mindfulness Training belangrijk is, werken we met ambassadeurs binnen de organisaties. Dit zijn de enthousiaste mindfulness beoefenaars binnen de organisatie die zich graag inzetten om de collega’s te faciliteren bij hun beoefening. Ze zijn de interne? influencers? van mindfulness en meditatie binnen het bedrijf. Voor hen hebben we een speciaal jaarprogramma ontwikkeld waarin er geleerd wordt om mindfulness en meditatie duurzaam te integreren binnen het bedrijf.

De informatie ochtend voor dit programma vindt plaats op dezefde dag in de ochtend. Neem aan beide dagdelen deel en denk na over wie je mee neemt; welke bevlogen, mindful collega zou gemotiveerd zijn om zich verder te ontwikkelen door dit jaarprogramma volgen?

De Masterclass en Info Ochtend kun je 4x per jaar volgen.

Locatie: De Nieuwe Yoga School Amsterdam

Data: 01/11/2019 | 14/2/2020 | 12/06/2020

#consciousbusiness #welzijn #waarde #winst #mindfulnes #mindfulleadership #mindful werken

Masterclass Mindful werken en ontwikkelen voor Directie/MT leden, HR en L&D professionals

Aanmelden voor de training
(aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)


Sluit Menu