Leertherapieweek gebaseerd op compassie en zelfcompassie (Den Haag, voor psychologen, therapeuten, psychiaters io)

 

Startdatum:
01-07-2024 10:00 u

Aantal keren/duur:
5 x dagen van 8 uur (25 sessies van 1,5 uur)

Locatie:
Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag

Prijs: 
€ 1250,- euro,-

Trainer:

  Aanmelden voor de training
  (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

  Als je in opleiding bent tot psychotherapeut, systeemtherapeut, cognitief gedragstherapeut, klinisch psycholoog, psychiater heb je leertherapie nodig. Om aan je eigen blinde vlekken te werken, te ervaren wat het is om in therapie te zijn, en je therapeutische vaardigheden aan te scherpen. Daar is deze leertherapie-week zeer geschikt voor.

  Thema’s zijn mindfulness, vriendelijkheid, compassie, zelfcompassie. Je werkt aan zelfkritiek, hardheid voor jezelf en anderen, en je leert jezelf meer te steunen, te troosten, op te vangen als je het moeilijk hebt. Dit maakt de weg vrij om ook werkelijk compassie voor anderen te hebben (zonder jezelf te verliezen) en in contact te blijven met de ander als die lijdt of worstelt. Kijk op de website van centrummindfulness.nl als je meer informatie zoekt.

  De trainer/leertherapeut is Hende Bauer, BIG-psychotherapeut, opleider op het gebied van MBCT, compassietrainer, erkend supervisor/leersupervisor/leertherapeut VGCT en NVP. Ze gaf rond de 70 leertherapiegroepen, is zeer ervaren en weet een veilig maar toch uitdagend leerklimaat te scheppen.

  Belangrijke info:

  Ben je bezig met het opleidingstraject van de VGCT? Als je vóór zomer 2023 al bezig met je supervisie, zit je in de overgangsregeling. Start je in 2022 of de 1e helft van 2023 (tot uiterlijk 1 juli 2023) met je supervisie? Dan mag je tot 1 januari 2026 leertherapie in het kader van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut mee laten tellen.

  Start je pas daarna – na 1 juli 2023 – met je supervisie, dan volg je de nieuwe leerlijn. Bij twijfel, kijk dit goed na op de website van de VGCT. Start je ná juli 2023 met je supervisie voor het VGCT-traject? Dan is het volgende van belang: voor de nieuwe leerlijn is leertherapie vervangen door Begeleide Intervisie. Deze bied ik ook aan, zie voor meer informatie: https://centrummindfulness.nl/begeleide-intervisie/

  Leertherapieweek gebaseerd op compassie en zelfcompassie (Den Haag, voor psychologen, therapeuten, psychiaters io)

   Aanmelden voor de training
   (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

   5 dagen van 10.00 – 18.00 uur:
   Start: maandag 1 juli 2024 om 10.00 uur
   Einde: vrijdag 6 juli 2024 om 18.00 uur (donderdag 4 juli vrij)

   Kijk op de website voor meer informatie en aanmelden: https://centrummindfulness.nl/mindfulness-zelfcompassie-denhaag/ of bel/mail gerust voor meer informatie:

   Geef een reactie