Leertherapie gebaseerd op mindfulness, 4 dagen aaneen in Groesbeek

 

Startdatum:
02-05-2024 10:00 u

Aantal keren/duur:
4 x hele dagen (25 sessies van 1,5 uur)

Locatie:
Conferentiecentrum De Poort, Biesseltsebaan 34, 6561 KC Groesbeek

Prijs: 
€ 1495,- euro incl. overnachtingen en maaltijden,-

Trainer:

  Aanmelden voor de training
  (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

  BEKNOPTE MINDFULNESS LEERTHERAPIE

  Als je in opleiding bent tot psychotherapeut, systeemtherapeut, cognitief gedragstherapeut, klinisch psycholoog, psychiater heb je aan leertherapie nodig. Om aan je eigen blinde vlekken te werken, te ervaren wat het is om in therapie te zijn, en je therapeutische vaardigheden aan te scherpen.

  Hele leuke leertherapie, gebaseerd op Mindfulness-Based Cognitive Therapy (MBCT). Werkzaam en inspirerend. Trajecten van 25 sessies starten verschillende keren per jaar. Je kunt 2 leertherapieblokken combineren voor een traject van 50 sessies. Je bent 4 dagen op een fijne plek in Groesbeek, in de bossen vlakbij Nijmegen. Vanwege de compacte vorm is dit een intensieve, leerzame ervaring. MBCT is een krachtige methode die toenemend wordt toegepast. In deze vierdaagse leer je MBCT grondig kennen vanuit je eigen ervaring, en je past dit toe op je eigen automatische patroon/patronen. Mindfulness is een vorm van aandacht die we ook in ons werk als therapeut goed kunnen gebruiken, die onze effectiviteit vergroot en onze therapeutische relatie verbetert. Zeer enthousiaste evaluaties. “Een cadeautje voor jezelf.”   Recensie (*****) op Facebook van deelneemster Paula: “Dit centrum en specifiek Hende Bauer zelf werd mijn door anderen aangeraden en bij deze doe ik dat ook met warmte en liefde! Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar kwam terecht in een zeer fijne groep met veel veiligheid. Ik heb veel ervaren wat betreft Mindfulness voor je kan doen. Ik had ooit wel scholing gehad, maar dit ging veel dieper. Hende Bauer kan ik ook zeker aanraden als leertherapeut. Ze is erg professioneel, begripvol en zorgt voor een goede sfeer. Veel kennis en ervaring en dat is te merken. Ik ga dan ook zeker verder met Mindfulness en aansluitend compassie zowel voor mezelf als voor mijn werk als psycholoog. En heb me reeds aangemeld voor een vervolg waarin ik ook zeer goed ben geadviseerd. Zeer aan te raden.” Prijs: 1495 inclusief overnachting in eenpersoonskamer en volpension. Aantal deelnemers: maximaal 8. Groepen worden enkele keren per jaar gegeven in verschillende formats (compact of gespreid in de tijd, met en zonder overnachtingen, in Den Haag en in Groesbeek) en verschillende prijzen. Er zijn meerdere blokken gepland. Eventueel kun je 2 blokken volgen voor 50 sessies leertherapie. Docent: Hende Bauer, BIG-psychotherapeut, VGCT-supervisor, NVP-supervisor, erkend leertherapeut. Gecertificeerd compassietrainer en mindfulnesstrainer. Data & tijden: donderdag 2 mei 2024 10.00 t/m zondag 5 mei 2024 17.00 uur.

  Belangrijke info:

  Ben je bezig met het opleidingstraject van de VGCT? Als je vóór zomer 2023 al bezig met je supervisie, zit je in de overgangsregeling. Start je in 2022 of de 1e helft van 2023 (tot uiterlijk 1 juli 2023) met je supervisie? Dan mag je tot 1 januari 2026 leertherapie in het kader van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut mee laten tellen.

  Start je pas daarna – na 1 juli 2023 – met je supervisie, dan volg je de nieuwe leerlijn. Bij twijfel, kijk dit goed na op de website van de VGCT. Start je ná juli 2023 met je supervisie voor het VGCT-traject? Dan is het volgende van belang: voor de nieuwe leerlijn is leertherapie vervangen door Begeleide Intervisie. Deze bied ik ook aan, zie voor meer informatie: https://centrummindfulness.nl/begeleide-intervisie/

  Leertherapie gebaseerd op mindfulness, 4 dagen aaneen in Groesbeek

   Aanmelden voor de training
   (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

   zie boven, bel gerust voor meer informatie of mail

   Geef een reactie