Filmavond in Rotterdam

 

Startdatum:
16-11-2018 20:00 u

Aantal keren/duur:
1 x 1,5 uur

Locatie:
Adriaan de Jongstraat, Rotterdam, Nederland

Prijs: 
€ 5,-

  Aanmelden voor de training
  (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

  Deep Look (80 min.) is een bijzondere film-ervaring die uitnodigt tot onthaasting en het vinden van innerlijke rust.
  Filmkunstenaar Veysi, doof geboren, neemt kijkers mee in zijn wereld. Hij toont mensen van over de hele wereld in een universele en vernieuwende beeldtaal: slow motion, dichtbij, fotografisch sterk, op een soundtrack die je raakt. De prachtige serie portretten brengt je in een meditatieve flow – en laat je voortaan op een andere manier kijken. Een verdiepende film gemaakt vanuit een krachtige intentie: ‘to calm minds, towards a global peace-of-mind.’

  Kijkers merken deze effecten op: innerlijke rust, relaxatie, verwondering, meer compassie, gevoel van verbondenheid, natuurlijke glimlach, tranen.
  Bekijk hier een voorproefje

  Over de filmmaker

  De Nederlands-Koerdische filmmaker Veysi Yildirim (Turkije, 1975) studeerde in 1999 summa cum laude af op De Academie voor Beeldende Kunsten Sint-Joost. Hij heeft bijna tien jaar gewerkt aan de film deep look.

  Veysi werd geboren met gehoorverlies waardoor hij de eerste vier jaar van zijn leven niet sprak. Het ontbreken van taalgevoel compenseerde hij met wat hij zelf noemt: ‘een scherper zicht’. Film is voor hem een medium om mensen te bereiken en hen innerlijke rust en empathie te laten ervaren, wat de rode draad vormt in al zijn werk. Momenteel woont en werkt Veysi in Amsterdam.

  Waar: Adriaan de Jongstraat 38, Rotterdam
  Wanneer: vrijdag 16 november
  Tijd: 20.00 uur – 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
  Kosten: € 5,–,

  Filmavond in Rotterdam

   Aanmelden voor de training
   (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

   Onthaasting-, mindfulnessfilmavond