Compassie MSC Intensive – MSC programma in 1 week!

 

Startdatum:
04-03-2024 10:00 u

Aantal keren/duur:
5 x 6,5 uur

Locatie:
Westeinde 175L, 2512 GX Den Haag

Prijs: 
€ 695,-

Trainer:

  Aanmelden voor de training
  (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

  In de MSC wordt de basis van mindfulness kort herhaald en wordt verder gewerkt met een variatie aan oefeningen, die allemaal als bedoeling hebben je meer in contact te brengen met de bronnen van vriendelijkheid en mededogen in jezelf. Je leert jezelf op te vangen en te troosten en kalmeren, en makkelijker om te gaan met moeilijke situaties, emoties en mensen. Thema’s zijn o.a. genieten van je leven/voluit leven, compassie voor anderen en voor jezelf, omgaan met boosheid, betrokkenheid bij anderen en compassiemoeheid. Er is veel ruimte voor uitwisseling, maar het proces is individueel binnen een veilige groep. Mooie gedichten en verhalen zetten je aan het denken. De week is door de samengebalde vorm zeer krachtig. Zeer compleet.

  Mindful Self Compassion werd ontwikkeld door Chris Germer en Kirstin Neff. Hende Bauer is door hen getraind in 2011, 2013 en 2014. Zij ontving haar diploma van het Center for Mindful Self Compassion MSC in 2014.

  De kosten voor deze intensieve compassietraining bedragen 695 voor zelfbetalers en 1095 als de werkgever betaalt. Prijs inclusief kennismakingsgesprek, werkboek en audiobestanden.

  Kijk op de website voor meer informatie.

  Compassie MSC Intensive – MSC programma in 1 week!

   Aanmelden voor de training
   (aanmelding is pas definitief na contact met de trainer)

   Wat is (zelf)compassie?

   De compassietraining is een prachtig programma, geschikt als vervolg op de mindfulnesstraining, en het werkt verdiepend en verzachtend.

   Zowel in de Verenigde Staten, als in het Verenigd Koninkrijk/Engeland en Nederland is na jaren ervaring en onderzoek een compassieprogramma ontwikkeld. Hende maakt gebruik van al deze methodieken.

   Geef een reactie