Yvonne Houtman

Mindfulnesstrainer Yvonne Houtman

Mijn naam is Yvonne Houtman, ik werk sinds 1983 als ondernemer in de detailhandel.
Ik heb me daarnaast ook verdiept in het zelfherstellend vermogen van mens en dier en vele cursussen gevolgd over o.a. natuurgeneeswijzen.
Jaren had ik een “hectisch leven” waarbij ik fladderend door het leven ging van de ene afleiding naar de andere, niet altijd bewust van wat ik werkelijk voelde en deed. Ik merkte hoe belangrijk balans, stilte en rustpunten in je leven zijn. Ik vond dit door het beoefenen van yoga en reiki en kwam daarmee in contact met meditatie en mindfulness.
Na een yoga retraite en een mindfulnesscursus merkte ik een groot positief effect op in mijn dagelijks leven. Meer rust ,balans, ontspanning , plezier en bewustwording van al het moois om me heen en ook op mensen in mijn omgeving.
Een grote wens was dit met andere mensen te kunnen delen en te kunnen bijdragen aan de verrijking van hun leven, daarvoor heb ik de opleiding tot mindfulnesstrainer gevolgd en afgerond in 2015.  In juli 2018 heb ik de opleiding mindfulness en compassiecoach afgerond bij de academie voor leven.
Samen met mijn dochters ben ik in 2015 een nieuwe onderneming gestart, een mooie plek waar o.a. yoga, massages, beautybehandelingen en reiki worden gegeven en waar ik mindfulnesstrainingen en workshops geef. Happiness Bergambacht

Prachtig is dat je de stilte en de rust niet hoeft op te zoeken. Want zij is er al, je neemt het misschien niet waar door de onrust in je hoofd, maar stel je eens voor dat er in je eigen geest een plek is waar het altijd rustig, stil en helder is, een plek waar je altijd naar terug kunt keren, een plek waar je je op je gemak voelt en vrede hebt met alles wat er in je leven gebeurt, zou dat niet fijn zijn? Ik wil je graag begeleiden om die plek in jezelf te vinden.

Happiness Bergambacht

Specialisatie:

Mindfulness training MBSR/MBCT

Contactgegevens:

Email sturen: klik hier
Tel: 0182-742200
Website: http://www.happinessbergambacht.nl/


Mijn aanbod

Momenteel geen activiteiten van deze trainer.

Mijn blogs en nieuwsberichten

Terug naar trainer vinden