Sylvia Reynen

Mindfulnesstrainer Sylvia Reynen

Mijn naam is Sylvia en ik woon samen met mijn 2 katten in Utrecht. Na meer dan 15 jaar als trainer en coach gewerkt te hebben bij verschillende trainingsbureaus en verschillende organisaties in de zakelijke dienstverlening, merkte ik dat dit niet meer bij mij paste als mens. Als trainer gaf ik trainingen op het gebied van communicatie, klantgerichtheid en commercie en als coach begeleidde ik medewerkers in het verbeteren van hun vaardigheden en competenties, maar mijn passie lag meer bij het geven van yoga- en pilateslessen bij een grote Yogastudio in Utrecht.

Door mijn yoga beoefening is mijn interesse voor Mindfulness, meditatie en voor het geven van Mindfulness trainingen ontstaan. Mijn opleiding tot gecertificeerd Mindfulnesstrainer heb ik gevolgd bij het Balansanté en Het Centrum voor Mindfulness. Ik ben aangesloten bij de VMBM.

Mindfulness is voor mij bewuster leven en meer in contact zijn met jezelf. Ik geloof niet dat het leven maakbaar is maar wel in het vermogen om met mildheid en begrip jezelf en je eigen situatie tegemoet te treden. Veranderen wat veranderd kan worden en tegelijk ook datgene te aanvaarden wat niet te veranderen is. Mijn passie is om datgene wat ik geleerd heb door te mogen geven.

Mijn favoriete quote is:

“God grant me the serenity to accept the things I cannot change. Grant me the courage to change the things I can change. And grant me the wisdom to know the difference.”

Yogamindfulnessutrecht

Beukstraat 39, Utrecht, Nederland

Specialisatie:

Individuele coaching • Individuele mindfulnesstraining • Mindfulness training MBSR/MBCT • Retraite-vakantie

Contactgegevens:

Email sturen: klik hier
Tel: 0618687797
Website: https://www.yogamindfulnessutrecht.nl


Mijn aanbod

Momenteel geen activiteiten van deze trainer.

Mijn blogs en nieuwsberichten

Terug naar trainer vinden