Remy van Gelder

Mindfulnesstrainer Remy van Gelder

Hallo, mijn naam is Remy van Gelder.

Ik verzorg met veel plezier mindfulnesstraining voor particulieren in Leiden en daarnaast geef ik ook mindfulnesstrainingen binnen bedrijven en organisaties in heel Nederland.

Van huis uit ben ik bestuurskundige en heb ik een aantal jaren bij de overheid gewerkt. Na enige tijd ontdekte ik dat ik graag met mensen werk en met persoonlijke ontwikkeling bezig ben. Gaandeweg ben ik eerst gaan werken als vaardigheids- en communicatietrainer en daarna ben ik aan de slag gegaan als zelfstandig mindfulnesstrainer onder de naam Praesence. Praesence staat voor aanwezigheid. Je zou kunnen zeggen dat we het grootste deel van de tijd met onze aandacht in de toekomst of in het verleden zijn, maar niet echt in het moment. En dat heeft veel gevolgen… We genieten minder bewust van wat we doen, hebben minder aandacht voor onszelf en elkaar, we zijn meer aan het piekeren en luisteren minder goed naar de signalen van ons lichaam waardoor we meer innerlijke onrust en stress ervaren.

Mindfulness is de vaardigheid om aanwezig te zijn in het moment en het is een passie waar ik van jongs af aan mee bezig ben.  Tijdens het geven van de trainingen ben ik helemaal in mijn element. Keer op keer word ik geraakt door het effect van de mindfulnesstraining en de ervaringen van deelnemers die de training hebben gedaan. Deelnemers staan bewuster in het leven, vinden meer ontspanning en innerlijke rust. Door het doen van de training leren ze bewuster omgaan met stress of maken ze keuzes die beter passen.

Wanneer ik trainingen geef in het bedrijfsleven dan vind het ik de uitdaging mindfulness te vertalen naar de praktijk van de werkvloer. Ik heb bij veel uiteenlopende organisaties (politie, zorg, onderwijs, banken en verzekeraars) trainingen en workshops gegeven. Het is mooi om te zien dat deelnemers ontdekken dat mindfulness heel concreet is en dat mindfulness het verschil kan maken in het omgaan met werkdruk en stress en dat het daarnaast ook leidt tot meer focus, concentratie en creativiteit.

Van mijn deelnemers krijg ik terug dat ik een betrokken trainer ben en dat ik een fijne omgeving creëer waarin je je de mindfulness eigen kunt maken. Wanneer je het leuk vindt om meer te lezen over mindfulness, de trainer en over Praesence, dan kun je kijken op www.praesence.nl of bellen met Remy via 06 47062706

 

Praesence Mindfulness Leiden

Jacob Catslaan 12 c, Leiden, Nederland

Specialisatie:

Individuele mindfulnesstraining • MO-trainer • Mindfulness op het werk • Mindfulness training MBSR/MBCT

Contactgegevens:

Email sturen: klik hier
Tel: 0647062706
Website: https://www.praesence.nl/


Activiteiten aanbod van deze trainer


Blogs, nieuws, verslagen en boekrecensies van deze trainer

Terug naar trainer vinden

Sluit Menu