nanny van den heuvel

Nanny van den Heuvel

Mindfulness heeft van mij een blijer mens gemaakt Deze ervaring wil ik graag delen en doorgeven,  daarom nodig ik u graag uit om samen en of met elkaar deze training te ervaren en van elkaar te leren.

Achtergrond

Terwijl Nanny Filosofie en Medische  Ethiek studeerde maakte zij lange reizen door o.a. China, Tibet en Nepal. Die manier van leven en denken die zij daar leerde kennen, is voor haar tot op de dag van vandaag een bron van inspiratie. Het bood haar een vruchtbare aanvulling op de Westerse manier van denken die zij zich als filosoof eigen maakte.

Ervaring

Nanny heeft een brede ervaring in de gezondheidszorg, zowel praktisch als in het beleid en management. Zij werkte als sociotherapeute in de verslavingszorg en was initiator complementaire zorg. Daarnaast werkte zij als docent Medische Ethiek en Filosofie in het hoger onderwijs. Zij is big geregistreerd en gecertificeerd mindfulness training bij Mindfulness Rotterdam, Mindfull Netwerk en lid VMBN , Regelmatig volgt zij intervisie’s retraites, stiltedagen en meditatie sessies in de Vipasana  traditie.

Zij heeft trainingen gevolgd bij: Nadia Bertelli, Marijke van Duinhoven , Rob Vincke, Yvette van der Silk, Ron Wessing, Frits Koster, David Dewulf en Trish Bartly (UK)

De trainingen worden gegeven in haar eigen studio die een warme huiselijke sfeer uitstralen.
Nanny van den Heuvel

Mindfulness Eigen Kracht

3042 AX Rotterdam, Nederland

Specialisatie:

Individuele mindfulnesstraining • Mindfulness op het werk • Mindfulness training MBSR/MBCT

Contactgegevens:

Email sturen: klik hier
Tel: 0638383082
Website: http://www.mindfulnesseigenkracht.nl


Mijn aanbod

Momenteel geen activiteiten van deze trainer.

Mijn blogs en nieuwsberichten

Terug naar trainer vinden