Marijke van Duinhoven

Mindfulnesstrainer Marijke van Duinhoven

Dag lezer,

mijn naam is Marijke van Duinhoven en ik ben de oprichter van Mindful Netwerk.
Ik ben als balletdanseres bij het Nationale Ballet, Ballet du Nord(Frankrijk) en het Scapino Ballet al vroeg in aanraking gekomen met mediteren. Het was onbewust misschien zelfs wel mijn overlevingsinstrument. Door te mediteren was het voor mij gemakkelijker om het harde werken en het vele reizen aan te kunnen. Ik mediteerde in die tijd, zittend op een kussen, dansend op het toneel maar bijvoorbeeld ook breiend in de vele uren die ik heb doorgebracht op vliegvelden, in vliegtuigen en bussen.

Als danseres vond ik het heerlijk, en het was ook noodzakelijk, om hard te werken. Naast het harde werken genoot ik ook van dat wat ik te bieden had. Al wist ik op een voorstellingsavond maar één iemand te ‘raken’ dan wist ik dat het goed was.
Later als belichter bij het Scapino ballet kwamen mijn kwaliteiten die ik in de jaren heb opgebouwd ook weer tot uiting. Als belichter zette ik mensen en dingen in het licht. En kon ik daarmee de schoonheid van die mensen en objecten laten zien.
En nu als Mindfulnesstrainer doe ik dat nog steeds. Ik vind het nog steeds fijn om mensen te laten zien hoe mooi ze zijn en welke kwaliteiten en capaciteiten hebben.

Tot en met eind juli zal ik een sabbatical nemen. Tijdens die sabbatical verzorg ik slechts een paar opfrismomenten én uiteraard de zomerweek.
Wellicht tot ziens.
Marijke van Duinhoven

Hier vind je de activiteiten die ik binnenkort aanbied.

Mindfulness-Rotterdam

Adriaan de Jongstraat 38, 3078 GA Rotterdam, Nederland

Specialisatie:

Compassietraining • Individuele mindfulnesstraining • Mindfulness op het werk • Mindfulness training MBSR/MBCT • Retraite-vakantie • Stiltedag

Contactgegevens:

Email sturen: klik hier
Tel: 010-4820614
Website: https://www.mindfulness-rotterdam.nl


Mijn aanbod


Mijn blogs en nieuwsberichten

Terug naar trainer vinden