Marijke van Duinhoven

Mindfulnesstrainer Marijke van Duinhoven

Dag lezer,

mijn naam is Marijke van Duinhoven en ben de oprichter van Mindful Netwerk.
Ik ben als balletdanseres bij het Nationale Ballet, Ballet du Nord(Frankrijk) en het Scapino Ballet al vroeg in aanraking gekomen met mediteren. Het was onbewust misschien zelfs wel mijn overlevingsinstrument. Door het mediteren was het voor mij gemakkelijker om het harde werken en het vele reizen aan te kunnen. Ik mediteerde in die tijd, zittend op een kussen, dansend op het toneel maar bijvoorbeeld ook breiend in de vele uren die ik heb doorgebracht op vliegvelden, in vliegtuigen en bussen.

Als danseres vond ik het heerlijk en het was ook noodzakelijk, om hard te werken. Naast het harde werken genoot ik ook van dat wat ik te bieden had. Al wist ik op een voorstellingsavond maar één iemand te ‘raken’ dan wist ik dat het goed was.
Later als belichter bij het Scapino ballet kwamen mijn kwaliteiten die ik in de jaren heb opgebouwd ook weer tot uiting. Als belichter zette ik mensen in het licht. Daarmee liet ik de schoonheid van die mensen zien.
En nu als Mindfulnesstrainer doe ik dat nog steeds. Ik vind het nog steeds fijn om mensen te laten zien hoe mooi ze zijn en welke kwaliteiten en capaciteiten hebben.

Dat doe ik door het geven van Mindfulnesstraining voor diversen doelgroepen sinds 2008.
Zo heb ik samen met mijn zus en mindfulnesstrainer Annemieke van Duinhoven het MBHL (Mindfulness based Healthy Living) programma ontwikkeld.
Een mindfulnesstraining van 6 bijeenkomsten voor mensen die graag een betere gezondheid willen. Het programma wordt momenteel gebruikt voor een Europees onderzoek aan het Erasmus MC.
Het programma is nu ook buiten het onderzoek te volgen.

Het geven van de 8-weekse MBSR/MBCT training voor meer levensgemak en de compassietraining voor meer mildheid, blijft erg dankbaar om te doen.
Door vanaf september 2020 ‘Aantoonbaar-beter’ te werken worden alle effecten van mijn trainingen gemeten en aantoonbaar.
Wil jij ook de effecten van de training op jouw leven zien?
Meld je dan aan voor één van de trainingen van onze Aantoonbaar-Beter trainers.

Aantoonbaar beter

Wellicht tot ziens.
Marijke van Duinhoven
Catergorie 1 trainer VMBN

.

Mindfulness-Rotterdam

Adriaan de Jongstraat 38, 3078 GA Rotterdam, Nederland

Specialisatie:

Aantoonbaar Beter • Compassietraining • Individuele mindfulnesstraining • Mindfulness op het werk • Mindfulness training MBSR/MBCT • Online live meditaties • Retraite-vakantie • Stiltedag

Contactgegevens:

Email sturen: klik hier
Tel: 010-4820614
Website: https://www.mindfulness-rotterdam.nl


Mijn aanbod


Mijn blogs en nieuwsberichten

Terug naar trainer vinden