Laura Lundell

Hallo, mijn naam is Laura Lundell, ik ben in 1978 in Finland geboren. Na mijn afstuderen als fysiotherapeut emigreerde ik in hetzelfde jaar naar Nederland. Sindsdien heb ik gewerkt in eerstelijns fysiotherapiepraktijken en revalidatie en in 2014 heb ik mijn diploma behaald in Fysiotherapiewetenschap (MSc, Universiteit van Utrecht). De wereld van de wetenschap paste echter niet bij mijn waarden en bij mij als persoon. Het was hoog tijd om andere keuzes te maken en van koers te veranderen. De laatste jaren heb ik me verdiept in mindfulness, zenmeditatie, heb compassietraining gevolgd bij David Dewulf en heb me geschoold als NLP Practitioner+. Het grensgebied tussen fysiotherapie en psychologie (psychosomatiek), menselijk gedrag en de invloed van stress op ons vind ik heel interessant – en belangrijk. Sinds begin 2016 geef ik mindfulness trainingen voor groepen binnen en buiten de zorg, individueel (live en online), organiseer ik stiltewandelingen en vervolglessen mindfulness.

Van burn-out en onrust naar betere balans
In mijn werk in de zorg ontmoet ik regelmatig mensen die met zichzelf in de knoop zitten. Collega-zorgverleners en zorgvragers, van jong tot oud. Mensen die voortdurend worstelen met de drukte en verwachtingen, met als gevolg afname van mentale veerkracht en fysieke belastbaarheid. Door tweemaal te balanceren op een grens van burn-out werd ik ook enkele jaren geleden gedwongen om keuzes te maken en beter voor mezelf te zorgen. Mindfulness en meditatie hebben veranderd hoe ik in het leven sta: rustiger, milder, veerkrachtiger, beter in balans. Beter in staat om sluipende stress en verborgen verwachtingen tijdig te herkennen en ermee om te gaan.
Dat is ook mogelijk voor jou. Ook als je twijfelt of je te onrustig bent voor meditatie of denkt dat mindfulness misschien te zweverig is. Juist wanneer je denkt daar geen tijd voor te hebben, heb je het waarschijnlijk wel nodig.

Aandacht voor jou
Het geeft me ontzettend veel voldoening om te zien hoe mindfulness in relatief korte tijd kan veranderen hoe iemand in zijn leven staat, meer rust kan ervaren, aandacht beter kan richten en minder impulsief wordt. Behalve mijn trainersopleiding en –ervaring, maak ik gebruik van 16 jaar professionele kennis, geaccrediteerde opleidingen en betrokkenheid in de zorg. Door mijn persoonlijke ervaring met aanhoudende stress en bijna burn-out begrijp ik waarom stressmanagement een uitdaging is en hoe de onrust voelt. Mindfulness geef ik door vanuit het geloof dat je al compleet bent zoals je bent, en al het vermogen bezit om beter voor jezelf te kunnen zorgen.
Mijn kernwaarden zijn vrijheid, authenticiteit, transformatie, verbinding en avontuur. Van natuur ben ik leergierig en betrokken, behulpzaam en ik werk oplossingsgericht. Mindfulness training &  coaching bij PREZENT is down-to-earth, laagdrempelig en persoonlijk – met aandacht voor jou.

PREZENT mindfulness

Burgemeester Woltersstraat 1, 5241 EH Rosmalen, Nederland

Specialisatie:

Individuele coaching • Individuele mindfulnesstraining • Mindful wandel coaching • Mindfulness in de zorg • Mindfulness training MBSR/MBCT • Stiltedag

Contactgegevens:

Email sturen: klik hier
Tel: 06-52181944
Website: https://prezentmindfulness.nl/


Mijn aanbod

Momenteel geen activiteiten van deze trainer.

Mijn blogs en nieuwsberichten

Terug naar trainer vinden