Kirsten Hartevelt

Mijn naam is Kirsten Hartevelt (1976). Ik woon in Baarn samen met mijn man, onze dochter en onze hond. Ik ben opgeleid als Cultuurwetenschapper, en ben parttime als interimmer werkzaam binnen de management ondersteuning. Na een lastige periode in mijn leven ben ik yogalessen gaan volgen en gaan mediteren. Dat deed mij zo goed, dat ik zelf yogadocent ben geworden. In mijn lessen is gaandeweg mindfulness een steeds grotere rol gaan spelen. Vanuit die interesse heb ik in 2019 de basisopleiding tot MBSR mindfulness trainer gevolgd aan het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Momenteel zit ik in het traject om categorie 1 gecertificeerd mindfulness trainer te worden.

De oorsprong van mindfulness ligt in het boeddhisme, waar ik een bijzondere interesse in heb. Om hier vorm aan te geven ben ik o.a. een van de kernleden van ‘Mediteren in Baarn’ die tweewekelijkse meditatie-avonden organiseert in de (mindfulness) traditie van zen meester Thich Nhat Hanh.

Door het beoefenen van yoga, meditatie en mindfulness, weet ik dat er een bijzonder prettige ruimte in mij is waar ik altijd naar terug kan keren, hoe heftig een situatie ook is. Graag begeleid ik anderen om dit ook te leren ervaren.

Kirsten Hartevelt - mindfulness, meditatie en yoga

Specialisatie:

Mindfulness training MBSR/MBCT • Retraite-vakantie • Stiltedag

Contactgegevens:

Email sturen: klik hier
Tel: 0615864849
Website: www.kirstenhartevelt.nl


Mijn aanbod

Momenteel geen activiteiten van deze trainer.

Mijn blogs en nieuwsberichten

Terug naar trainer vinden