Kirsten Hartevelt

Mijn naam is Kirsten Hartevelt (1976). Ik woon in Baarn, met mijn man, onze dochter en onze hond. Ik ben opgeleid als Cultuurwetenschapper en parttime als interimmer en adviseur werkzaam binnen de management ondersteuning. Na een lastige periode in mijn leven ben ik yogalessen gaan volgen en gaan mediteren. Dat deed mij zo goed, dat ik zelf yogadocent ben geworden. In mijn lessen is gaandeweg mindfulness een steeds grotere rol gaan spelen. Vanuit die interesse heb ik de basis- en vervolgopleiding tot MBSR mindfulnesstrainer gevolgd aan het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Sinds begin 2021 ben ik VMBN categorie 1 gecertificeerd mindfulnesstrainer.

De oorsprong van mindfulness ligt in het boeddhisme. Mijn persoonlijke beoefening is volgens de zeer vriendelijke (mindfulness-) traditie van de Vietnamese zenleraar en vredesactivist Thich Nhat Hanh. Om mijn beoefening te ondersteunen en te verdiepen neem ik deel aan retraites en meditatiebijeenkomsten.

Door het beoefenen van yoga, meditatie en mindfulness, weet ik dat er een bijzonder prettige ruimte in mij aanwezig is waar ik altijd naar terug kan keren, hoe heftig een situatie ook is. Graag begeleid ik anderen om dit ook te leren ervaren.

Kirsten Hartevelt - mindfulness, meditatie en yoga

Burgemeester Penstraat 12, 3741 AH Baarn

Specialisatie:

Individuele mindfulnesstraining • Mindfulness training MBSR/MBCT • Stiltedag

Contactgegevens:

Email sturen: klik hier
Tel: 0615864849
Website: www.kirstenhartevelt.nl


Mijn aanbod


Mijn blogs en nieuwsberichten

Terug naar trainer vinden