Janine IJdema

Janine IJdema

Een paar jaar geleden maakte een vriendin me enthousiast voor een mindfulness training. Volgens haar was het echt iets voor mij en zou het mooi aansluiten bij dat ‘iets anders’ waar ik naar op zoek was. Wat ik leerde in de training was meer dan ik had verwacht. Het voelde als een ‘basis-cursus-mens-zijn’. Ik verwonderde me om mijn ontdekkingen maar nog veel meer over de ontwikkeling die medecursisten doormaakten die kampten met burn-out klachten. Ik zag ze veranderen. De afwachtende en ietwat cynische houding van de eerste sessie verdween al snel toen ze merkten dat de oefeningen die ze trouw thuis deden hun vruchten begonnen af te werpen. Dat vond ik zo intrigerend. Nog voordat we halverwege de training waren wist ik al: dit wil ik ook!
Na het afsluiten van de training heb ik me aangemeld voor een opleiding en was ik bevoorrecht om door Marijke en Annemieke van Duinhoven opgeleid te worden tot mindfulness trainer.
Ik hou ervan om met mensen te werken, zeker in een omgeving waar rust, tijd en aandacht is. In de mindfulness studio ben ik helemaal op mijn plek.

Monkey Mindfulness

Specialisatie:

Mindfulness training MBSR/MBCT

Contactgegevens:

Email sturen: klik hier
Tel: 06-24240268
Website: http://monkeymindfulness.nl


Mijn aanbod

Momenteel geen activiteiten van deze trainer.

Mijn blogs en nieuwsberichten

Terug naar trainer vinden