Henriette Dierckxsens

Mindfulnesstrainer Henriette Dierckxsens

Graag stel ik mezelf voor. Mijn naam is Henriette Dierckxsens. Als persoon ken ik zowel de hectiek van de werkvloer als de stilte. Ik ben enthousiast en open. Ik vind vertrouwen in de groep belangrijk en dat wat ik doe professioneel en goed verzorgd is. Zodat deelnemers het maximale uit de training of stiltedag halen.

Na mijn studie financieel economisch managament heb ik jaren gewerkt voor bedrijven. Eerst voor Post NL en later voor de Rabobank. De Persoonlijke postzegel, mobiel betalen en andere projecten heb ik met plezier aan gewerkt.

Ik raakte steeds meer bewust van de stress die ik opbouw en hoe stilte daarin weer balans brengt. Omdat ik zag dat niet alleen ik, maar ook anderen, collega’s en vrienden, werkend en thuis, stress ervaarden, ben ik gestart met het organiseren van stiltedagen. Goed verzorgd en laagdrempelig mindfulness ervaren.

Daarop volgde de opleiding tot mindfulness trainer bij het Centrum voor Mindfulness. Gestart om de dagen te ondersteunen, maar ik was opnieuw geraakt door de kracht en intentie van deze training die al zo’n 40 jaar geleden door Jon Kabat-Zinn is opgezet. Steeds meer onderzoek wijst uit dat de training ook wetenschappelijk onderbouwd positieve effect heeft op deelnemers. Ik ben ook trainingen gaan geven. Daarnaast heb ik bij Rabobank een vitaliteitsprogramma opgezet.

Niet alleen deze activiteiten, maar ook de mensen die ik daarbij leerde kennen inspireerden mij om dit pad verder op te gaan. Blijst organiseert stiltedagen en mindfulness trainingen en workshops voor particulieren en organisaties. Zoveel mogelijk mensen raken met stilte! Gelukkig zijn gegeven wat er is. Als daar iets anders voor nodig is, dan overleg ik graag hoe we daar invulling aan kunnen geven.

Ik ben getrouwd met Johan, moeder van Iris (14) en Julian (12) en woon in Amersfoort. Ik tennis, yoga, wandel en breng graag de tijd door met vrienden en familie. Mijn droom is een huis aan zee waar mensen tot rust kunnen komen.

 

Arnhemseweg 11, Amersfoort, Netherlands

Specialisatie:

Individuele coaching • Individuele mindfulnesstraining • Mindfulness op het werk • Mindfulness training MBSR/MBCT • Stiltedag

Contactgegevens:

Email sturen: klik hier
Tel: 06-57300237
Website: http://www.blijst.nl


Mijn aanbod


Mijn blogs en nieuwsberichten

Terug naar trainer vinden