Evelien van Straaten

mindfulnesstrainer Evelien van Straaten

Mijn naam is Evelien van Straaten.

Mindfulness betekent voor mij een prachtig hulpmiddel om mijzelf steeds weer met de aandacht terug te halen als mijn hoofd mij weghaalt uit het nu. Mijn leven kenmerkt door het volgen van mijn hart. Dat is geen saai leven en soms wel onrustig. Mindfulness werkt hierbij voor mij ondersteunend. Sinds 2011 verzorgde ik al vele mindfulnesstrainingen MBSR en bij diverse instelingen en bedrijven. De laatste jaren richt ik me steeds vaker op het organiseren en geven van korte krachtige evenementen met Mindfulness. Hierbij maak ik gebruik van Yin Yoga, mooie locaties, de natuur. (Oosterbeek, Portugal, Frankrijk, Vlieland)

Ik ben gecertificeerd trainer bij de VVM, en heb een lidmaatschap bij de VMBN. (cat.2) Ik volgde opleidingen tot Mindfulnesstrainer bij Seetrue, David Dewulf, Chris Bartley, tot Yin Yogateacher bij de nieuwe Yogaschool, Psychomotorisch therapeut aan de Hoge school Amsterdam (master), bevoegd docent in de BVE bij de HAN. Sociaal Cultureel werker bij de Kopse Hof (HAN)

Ik liep een deel van de route in Frankrijk richting Santiago de Compostella samen met mijn hond. Ook daar leerde ik veel van. Bijvoorbeeld omgaan met lichamelijke grenzen, en onverwachte uitdagingen.

Ik werkte in de psychiatrie, verslavingszorg, arbeids reintegratie & jobcoaching, arboconsultancy, herstelcoaching. Nu werk ik nog regelmatig individueel als coach met iemand die tijdelijk ondersteuning zoekt op zijn of haar levenspad. Ik ontwikkelde hierin mijn eigen coaching skills en gebruik veel mindfulnessen wandelcoaching oefeningen.

In mijn leven vervul ik met plezier vele rollen. Ook in mijn privé als moeder, oma, vriendin, familielid en tot voor kort als dochter. Grappig is dat ik me vooral gewoon Evelien voel.

Anderen noemen mij directief op een speelse manier, open, aandachtig en warmhartig.

 

 

 

 

Alles bij elkaar

Met Mindfulness

7221BS

Specialisatie:

Individuele coaching • Individuele mindfulnesstraining • MIndful intensive • Mindful wandel coaching • Mindfulness op het werk • Mindfulness training MBSR/MBCT • Retraite-vakantie

Contactgegevens:

Email sturen: klik hier
Tel: 0640865229
Website: http://metmindfulness.nl


Mijn aanbod

Momenteel geen activiteiten van deze trainer.

Mijn blogs en nieuwsberichten

Terug naar trainer vinden