Angela Wind

Mindfulness helpt me er steeds weer aan te herinneren mijn leven te léven in plaats van te verzanden in plannen maken voor de toekomst. Mijn beoefening brengt me een aangename eenvoud en maakt mijn leven tegelijkertijd sprankelender.

Goedendag!

Mijn naam is Angela Wind. Ik help je graag je aandacht te trainen zodat jij minder stress en meer rust gaat ervaren in je dagelijks leven.

In 2007 volgde ik aan de Amsterdamse Herengracht mijn eerste mindfulnesstraining bij Rob Brandsma.

Een bijzondere ervaring omdat ik voor het eerst echt kennis maakte met mijn automatische patronen die -zonder dat ik het wist- een behoorlijke invloed hadden op mijn leven. Na het volgen van de training -en door te blijven oefenen- kon ik steeds vaker keuzes maken die goed voor mij waren, daar heb ik nu nog elke dag profijt van.

Ik begon me steeds meer in mindfulness te verdiepen. Ik volgde diverse vervolgtrainingen, retraites, workshops, en uiteindelijk de vakopleiding.

Mijn opleiding tot Mindfulnesstrainer heb ik voltooid bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Ik beschik over een categorie 1 certificering (de hoogst haalbare categorie). Ik ben geregistreerd bij de beroepsvereniging VMBN. De VMBN is de vereniging voor mindfulness based trainers in Nederland en Vlaanderen.

De trainingen bied ik aan onder mijn eigen Windstilte Mindfulness en bij het Centrum voor Mindfulness (CvM) in Amsterdam. Ook verzorg ik elke eerste vrijdag van de maand oefenavonden op het CvM.

Windstilte Mindfulness

Specialisatie:

Individuele coaching • MO-trainer • Mindfulness op het werk • Mindfulness training MBSR/MBCT • Stiltedag

Contactgegevens:

Email sturen: klik hier
Tel: 06-30083942
Website: www.windstilte.nu


Activiteiten aanbod van deze trainer

Momenteel geen activiteiten van deze trainer.

Blogs, nieuws, verslagen en boekrecensies van deze trainer

Terug naar trainer vinden

Sluit Menu