Stress verminderen met MindfulnessStress verminderen voor jou

Hoe komt het toch dat één persoon veel gemakkelijker door het leven gaat dan een ander?
Ben jij iemand die zich gemakkelijk uit het veld laat slaan? Die perfectionist die vaak ja zegt tegen dingen en daar achteraf spijt van heeft. En heb je ook spijt van die dingen waar je nee tegen hebt gezegd maar eigenlijk ja tegen wilde zeggen? Ja tegen die pauze, ja tegen die gezonde maaltijd? Merk jij ook dat het je eigenlijk allemaal teveel is geworden en je niet meer weet hoe je al die ballen in de lucht moet houden? Ben je klaar voor stress verminderen?

Dan is dit misschien wel het moment om een Mindfulness training te gaan doen.
Om te leren zien welke ballen op dit moment belangrijk voor je zijn. En te leren zien hoe jij weer keuzes kunt gaan maken om met meer plezier en gemak je leven te leven in plaats van jezelf te laten leven door de omstandigheden. Stress is onlosmakkelijk verbonden met het leven. Mindfulness is er dan ook niet om stress te reduceren dan wel om er gemakkelijker mee om te kunnen gaan. Daardoor zul je meer levensgemak ervaren.

Ervaren trainers

Onze ervaren trainers zijn er om jou daarbij te helpen. Al onze trainingen zijn gebaseerd op het MBRS programma dat eind jaren tachtig door Jon Kabat Zinn is ontwikkeld.
Binnenkort starten er weer trainingen kijk hier voor de eerstvolgend startdata.
Mindfulness voor minder stress en meer gemak.

<<< Klik hier voor de eerstvolgende startdata van de trainingen >>>

Kun je niet vinden wat je zoekt?
Neem dan contact met ons op.