Wacht niet tot je vastloopt of een collega ziet uitvallen door te stressklachten. Mindfulness in de zorg is helpend. Maak stress bespreekbaar en bied jezelf of je medewerkers in een team, afdeling of organisatie een kans om voor zichzelf te zorgen. Dat komt uiteindelijk ten goede van iedereen: de medewerker, naaste collega’s en degenen die zorg vragen en ontvangen.
Mindful Netwerk kan hierin een belangrijke speler zijn. Door het landelijke karakter, door de kwaliteitsgarantie en door de verzameling van de enorme kennis en ervaring van gepassioneerde trainers en partners, is Mindful Netwerk hét platform waar vragen en aanvragen binnen zullen komen.

Steeds meer zorginstellingen en -praktijken zijn zich bewust van de waarde van mindfulness in en naast de zorg.  Wil je weten wat Mindfulness voor jouw zorgorganisatie zou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Trainers met specialisatie: Zorg

Francien Post

  • Bericht auteur:

Francien Post (Limmen, 1970) is gecertificeerd mindfulnesstrainer MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) via het opleidingsinstituut Centrum voor Mindfulness in Amsterdam, erkend als mindfulness-trainer categorie 1 door de beroepsvereniging VMBN en vergoedbaar bij zorgverzekeraars. Daarvoor…

Lees verder Francien Post