Burn-out, bore-out of een verstoorde balans tussen werk en privé?  Met een individueel mindful wandel coaching traject van 6 weken kom je letterlijk en figuurlijk in beweging!

De combinatie van lichaamsbeweging, mindfulness, ademhalingstechnieken en NLP brengen je dichter bij je gevoel en zetten je terug in je kracht. Je leert duidelijker grenzen voelen en aangeven. Andere thema’s die aan bod komen zijn loslaten en vertrouwen, focus en concentratie en minder in je hoofd leven. Dit individuele traject is helemaal toegespitst op jouw hulpvraag. De kracht van het buiten coachen in de natuur is enorm. De mindful wandel coaching vindt plaats in een omgeving bij jou in de buurt en zal afwisselend in de natuur of de stad kunnen zijn. Beweging heeft een bewezen positieve uitwerking op zowel lichaam als geest! De wandel coaching kan ook een mooie aanvulling zijn op therapie, of ingezet worden ter voorkoming van terugval. Na 6 weken zal het bewegen in de buitenlucht en de toepassing van mindfulness en de juiste ademhalingstechniek onderdeel uitmaken van jouw levensstijl, waardoor je fysiek en mentaal fit blijft.

Neem contact met ons op of neem direct contact op met één van onze gespecialiseerde trainers.

Hieronder vind je onze trainers met specialisatie: Mindful wandel coaching

Janine Janke

Mijn naam is Janine Janke en ik woon en werk als psychodynamisch therapeut, gecertificeerd mindfulness trainer, ademcoach in het mooie dorpje Esbeek in de gemeente Hilvarenbeek (dichtbij Tilburg, Best, Goirle en…

Lees verderJanine Janke