Mindful run-walk en personal training is een combinatie van mindfulness en hardlopen of wandelen. Het is een laagdrempelige en leuke manier om bewust(er) te worden. Een 5 weken durende cursus, waarin krachtige tools worden aangereikt, om beter om te kunnen omgaan met hoge werkdruk en eventuele sociale druk. Mindful run/walk is het trainen van lichaam en geest! Door te bewegen, word je je meer bewust van je lichaam. Je leert beter voelen en luisteren naar je lichaam, door echt fysiek bezig te zijn. Thema’s waar we mee aan de slag gaan zijn onder andere focus en concentratie, vertrouwen en loslaten.
Het toepassen van een goede ademhaling en het beoefenen van mindfulness, werken stress-verlagend en trainen je geest om de aandacht beter te kunnen focussen. En dit allemaal oefenen we in de frisse buitenlucht!

Neem contact met ons op en voel je snel weerbaarder, energieker en flexibeler met deze 5-weekse cursus Mindful Run/walk!

Hieronder vind je onze trainers met specialisatie: Mindful Run/Walk

Janine Janke

Mijn naam is Janine Janke en ik woon en werk als psychodynamisch therapeut, gecertificeerd mindfulness trainer, ademcoach in het mooie dorpje Esbeek in de gemeente Hilvarenbeek (dichtbij Tilburg, Best, Goirle en…

Lees verderJanine Janke