Voorwaarden lidmaatschap

Om lid te worden van Mindful Netwerk moet je aan de volgende basisvoorwaarden voldoen.

  • Basis training Mindfulness
  • 20 opleidingsdagen waarvan:
    • 8 basis opleidingsdagen MBSR/MBCT
    • De overige dagen kunnen worden ingevuld met andere scholingen voor Mindfulnesstrainers. Neem contact met ons op als je twijfelt of jouw opleiding voldoet.
  • Stilte retraite 7 etmalen, waarvan minstens 5 etmalen aansluitend.
  • Minimaal 3 MBSR/MBCT trainingen gegeven hebben.
  • Je geeft je training volgens het MBSR/MBCT protocol en stuurt ons een digitale versie van je draaiboek.

Je meldt je aan bij Mindful Netwerk voor het basispakket, het pluspakket of het luxepakket met de link die je onderaan deze pagina vindt. Als je aan de basisvoorwaarden voldoet, kun je een buddy uitkiezen of krijg je er een toegewezen. De buddy zal een kennismakingsgesprek met je hebben en zal eventueel een sessie van een training bijwonen. De toekenning van het lidmaatschap zal worden gedaan naar aanleiding van de basisvoorwaarden en de ervaringen van de buddy.

Buddy

Een buddy is een collega die medeverantwoordelijk is voor de kwaliteitsbewaking.
Buddies houden regelmatig contact om elkaar te inspireren én de vinger aan de pols te houden.
Het streven is dat elk lid minstens één en maximaal drie buddies heeft.

Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek zal worden gevoerd door jou en de buddy. Tijdens het gesprek zal worden besproken wat Mindfulness en de pijlers van de Mindfulness voor jou betekenen. Er zal ook ruimte zijn om je sterke en zwakke kanten te laten zien. Je sterke kanten kunnen worden gebruikt en versterkt bij Mindful-Netwerk. De zwakke kanten zullen in de organisatie de aandacht krijgen die nodig is.

Het hele informatiepakket voor trainers kun je hier downloaden. Voldoe je aan de voorwaarden dan kun je je aanmelden. Weet je nog niet zeker of je aan de voorwaarden voldoet. Neem dan contact met ons op.

Sluit Menu