Mindfulnesstraining MBCT – Online!

Een zeer volledig programma. Veel oefenen met meditaties en andere aandachtsoefeningen, uitwisseling en korte stukjes theorie. Geregeld een verhaal of gedicht ter inspiratie. O.a. mindfulness en de automatische piloot, omgaan met stress, mindfulness in je dagelijks leven brengen. Leerzaam, soms uitdagend, toch ook aangenaam en weldadig!

Lees verderMindfulnesstraining MBCT – Online!

Gratis Mindfulness Challenge – Elke Dag Mediteren EDM – 1 week lang

Van maandag ™ zondag, elke dag tussen 17.00-17.30 een gezamenlijke meditatie (begeleid door Hende). De meditaties worden opgenomen, zodat je ze ook later nog kunt terugkijken. Van maandag ™ zondag elke ochtend in je mailbox een korte opdracht/tip. Een (besloten) Facebookgroep voor stimulans en uitwisseling. Audiobestanden om de week te ondersteunen.

Lees verderGratis Mindfulness Challenge – Elke Dag Mediteren EDM – 1 week lang

Online Leertherapie, gebaseerd op mindfulness (MBCT)

Hele leuke online leertherapie, gebaseerd op Mindfulness-Based Cognitive Therapy (MBCT). Werkzaam en inspirerend. MBCT is een krachtige methode die toenemend wordt toegepast. Praktisch: 12 sessies op vrijdagen van 14:00-17:15 Intakegesprekken in de week van 28 november 2022 13 en 20 januari, 3 en 17 februari, 3, 10 (let op, afwijkende tijd van 13.00-17.30 uur!), 24 en 31 maart, 4 en 28 april, 12 en 26 mei 2023 Reservedata: 2 en 9 juni 2023, ook graag vrijhouden in je agenda. De sessies zijn online, alleen de sessies op 8 september en 27 oktober 2023 zijn live op locatie in Den Haag. Locatie: ONLINE & Centrum voor Mindfulness Den Haag, Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag. Trainer: Hende Bauer, erkend leertherapeut voor de NVP en de VGCT, BIG-psychotherapeut en supervisor NVP/VGCT.

Lees verderOnline Leertherapie, gebaseerd op mindfulness (MBCT)

Veerkracht in je werk& leven , een digitale training voor professionals in de jeugdzorg. mindful leren en ontwikkelen

DE TRAINING VEERKRACHT IN JE WERK & LEVEN IS EEN VOLWAARDIGE (MBSR) MINDFULNESSTRAINING MET EXTRA’S EN BONUS MATERIAAL Een digitale mindfulness training 'Veerkracht in je Werk & leven ' waarin…

Lees verderVeerkracht in je werk& leven , een digitale training voor professionals in de jeugdzorg. mindful leren en ontwikkelen