Wie jarig is trakteert

 

Andere tijden….. Wie jarig is trakteert

Deze foto is van 60 jaar geleden, als 9e kind uit een gezin van uiteindelijk 13 kinderen.
Deze foto is gemaakt ter gelegenheid van het 12,5-jarig huwelijk van mijn ouders. Daar had ik geluk bij, zo was er dan toch een baby foto gemaakt van mij. Fotograferen deden mijn ouders niet in die tijd. Ze hadden buiten het feit dat het kostbaar was wel iets anders aan hun hoofd. Het was een compleet andere tijd dan nu.
In dit jaar 2020 was het de bedoeling om mijn verjaardag uitgebreid te vieren, nog niet wetende dat dit een bijzonder jaar zou worden. Zo werd een klein feestje uiteindelijk een verjaardag waar maximaal 3 personen per dag op bezoek mogen komen en werd een feestelijk etentje in mijn favoriete restaurant geannuleerd.
Corona heeft impact op het leven van ons allemaal.
Het leven vraagt regelmatig om bij te sturen en te herijken. Ons hoofd zit vol met verwachtingen hoe dingen zouden moeten verlopen. Als het dan anders loopt dan gepland raken we soms uit balans worden somber of onzeker.
Corona vraagt voortdurend om het bijsturen van je verwachtingen, gooit planningen in de war. Het vraagt om problemen op te lossen, maar ook emotioneel kan het je flink overspoelen. We moeten leren omgaan met onzekerheid, spanning en angst. Het is de kunst om flexibel te zijn en mee te bewegen, en wat vooral belangrijk is in deze gekke tijd is “Goed voor jezelf te zorgen” en voor elkaar.
De deelnemers die op dit moment onze digitale training “Veerkracht” volgen beseffen dat. Tijd voor jezelf nemen is echt belangrijk, juist nu.
Een goede online training geeft je inspiratie, maakt je veerkrachtiger en mentaal sterker.
Hoe weet je of je mentaal sterk bent? Veerkrachtige mensen kunnen goed met tegenslagen omgaan, ze benutten de kans om persoonlijk te groeien en te ontwikkelen.
De training “Veerkracht” is digitaal maar toch persoonlijk. Een volwaardige mindfulness training die persoonlijk wordt gemaakt doordat we minimaal 2 keer live contact hebben tijdens de training. Daarnaast is er wekelijks mail contact waarin er aandacht is voor de persoonlijke voortgang in de training met tips en inspiratie.
Dus wil jij meer balans in je leven, prioriteit geven aan je innerlijke rust, sneller stress herkennen en er ook wat aan doen. Kortom een zelfbewust en veerkrachtig leven.
Meld je dan aan voor onze training: “Veerkracht in je werk en leven”. Een 8 weken programma waarvan we weten dat het echt werkt!
Wie jarig is trakteert! Vanwege mijn 60e verjaardag bieden we de training “Veerkracht” aan met €60. korting. En deze aanbieding is zelfs tot 31 december 2020 geldig, want het zijn gekke tijden.
Hier is de speciale link om je aan te melden.
www.bemindful.nl/veerkracht
En had ik je al verteld? Voor Jeugdzorgwerkers is de training geaccrediteerd door het SKJ.

Ben je benieuwd of mindfulness ook iets voor jou is? Kijk bij de mindfulness activiteiten en trainingen.

Geef een reactie