We vieren feest

Bemindful werkt samen met First 1 bedrijfsfitness

 

Het leven is een feestje, maar je moet de slingers zelf ophangen…en dat doen we dan ook, maar niet alleen!

Vandaag vieren we samen met onze nieuwe vitaliteitspartner @First1Bedrijfsfitness   de lancering van onze website https://workshops.bedrijfsfitness.nl/ én de digitale 8-weekse Mindfulness training “Veerkracht in je werk & leven” die in de webshop is aan te kopen. De training is digitaal, maar toch persoonlijk! Het lesmateriaal bestaat uit opdrachten, geluidsfragmenten, filmpjes en je hebt, als je dat wenst, wekelijks contact met ons.

Het mooie is, dat je de training kunt volgen, op een moment dat het jou het beste uit komt , want dat is nu eenmaal voor iedereen anders.

Het wordt steeds meer duidelijk, dat je mentale fitheid en veerkracht ook kunt trainen, net als fysieke fitheid. Wij noemen het ook wel eens brainshape ?. Bovendien, Mindfulness is niet zweverig! Het belang en de effecten ervan, zijn zelfs wetenschappelijk aangetoond.

Dus….kun je wel wat #veerkracht  in je leven gebruiken? Wil je meer #innerlijkerust ervaren en wat meer #levensgemak en #geluk? Zet de eerste stap en bezoek de webshop. Je bent van harte welkom!

Wil je meer weten, of heb je vragen? Laat een berichtje achter in de comments.

Ben je benieuwd of mindfulness ook iets voor jou is? Kijk bij de mindfulness activiteiten en trainingen.

Geef een reactie