Wat is er nu zo bijzonder aan Mindful Netwerk?

‘Dit is voor herhaling vatbaar’, is wat ik dacht na de bijeenkomst van 2 december in Arnhem.

Wat was het fijn om te kunnen vertellen over mijn droom en over het ontstaan van Mindful Netwerk.

Al vertellend kwam ik er namelijk achter hoe ver de ontwikkeling van dit nieuwe platform eigenlijk al is. Bovendien ontstonden meer mogelijkheden dan dat ik zelf had kunnen bedenken.

Het was ook fijn om te merken dat aanwezigen ook konden voelen dat Mindful Netwerk een organisatie is die niet is bedacht, maar die is ontstaan vanuit een flow en vanuit het hart. En dat de organisatie veel mogelijkheden biedt voor de trainer én voor de samenleving.

De trainers krijgen met het netwerk een platform waar hun initiatieven zichtbaar zijn. Een platform waar ze gezien mogen worden. Bovendien heeft een trainer die zich aansluit bij Mindful Netwerk een achterban van collega’s met ieder zijn eigen expertise. Collega’s die van elkaar kunnen leren en gebruik kunnen maken van elkaars expertise.

Heb je bijvoorbeeld als trainer een droom om Mindfulness te gaan geven aan vluchtelingen, aan mensen met schulden, aan ouderen of juist jongeren of aan mensen in de zorg of welke groep dan ook? Weet dan dat er meer trainers rondlopen met dezelfde droom en dat het samen gemakkelijker zal zijn om die droom uit te laten komen. Mindful Netwerk is er om die trainers samen te brengen en dromen te verwezenlijken en zo samen de wereld ietsje mooier te maken.

In het nieuwe jaar geef ik graag weer nieuwe informatiebijeenkomsten voor trainers zodat jij zelf kunt horen wat het platform voor jou zou kunnen betekenen en jij je vragen kunt stellen.

  • Zaterdag 13 januari 10.00-12.00 uur in de omgeving van Utrecht
  • Woensdag 17 januari 19.30-21.30 uur in de omgeving van Amsterdam
  • Zaterdag 20 januari 10.00-12.00 uur in de omgeving van Eindhoven

Jij kunt erbij zijn door je hier aan te melden. Heb jij een locatie in één van die regio’s (of een andere regio) en kunnen we daar gebruik van maken? Dan horen we het graag!

Met een hartegroet, Marijke van Duinhoven en team

Ben je benieuwd of mindfulness ook iets voor jou is? Kijk bij de mindfulness activiteiten en trainingen.