Minder Piekeren Minder Zorgen

Minder Piekeren Minder zorgen

In samenwerking met WMO radar, Spirit 55+ en de Bibliotheek Rotterdam verzorgen we tijdens de donkere maanden bijeenkomsten voor ouderen die in Rotterdam centrum woonachtig zijn.

Gepieker en zorgen kunnen lastig zijn. We kunnen er bijvoorbeeld wakker van liggen en zelfs lichamelijke klachten van krijgen. De oorzaken kunnen heel verschillend zijn. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we niet in op de oorzaak, maar zal het vooral gaan over ‘hoe hier mee om te gaan’. De deelnemers ontdekken dat er verschillende manieren zijn om dat te doen.

Marijke van Duinhoven begeleidt de bijeenkomsten op een luchtige manier met eenvoudige oefeningen die ieder mens kan doen of je nu oud bent of jong, gezond of met beperkingen. Ook de uitleg tijdens van de oefeningen is praktisch.

Wil jij ook voor jouw organisatie, bibliotheek of andere instelling, soortgelijke bijeenkomsten gaan aanbieden? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie of aanmelden?
Klik dan hier.

Ben je benieuwd of mindfulness ook iets voor jou is? Kijk bij de mindfulness activiteiten en trainingen.

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Henny

  Iedereen verwerkt het op z’n eigen manier. Iedereen heeft op zijn of haar manier een ander denkvermogen om het een ander te verwerken. Ik hoef niet zo nodig te weten hoe een ander met zijn problemen omgaat. We hebben allemaal een ander denkvermogen om te verwerking. Mij moeten ze niet vertellen hoe of wat ik moet doen, dat bepaal ik zelf wel, het duurt misschien iets langer.

 2. Marijke van Duinhoven

  Dag Henny,
  wat fijn om te lezen dat je zelf de tijd neemt om het op je eigen manier te ontdekken.
  Dat is vaak een fijne manier om dingen te leren.
  En voor mensen die wel wat inspiratie kunnen gebruiken bieden we deze bijeenkomsten aan.

  Ik wens je alle goeds.
  Marijke van Duinhoven

Geef een reactie