Gemeente Rotterdam Incompany Mindfulnesstraining

Mindfulnesstraining gemeente Rotterdam4 juli j.l. organiseerde Gemeente Rotterdam een vitaliteitsochtend voor de werknemers van de gemeente. Op deze ochtend werden er diversen workshops aangeboden. En Mindfulness was er één van.

Veel animo

Er was veel animo voor de Mindfulnessworkshop. Ik ben dan ook gevraagd om twee workshops te komen verzorgen als kennismaking met Mindfulness.
We hebben een reeks van korte oefeningen gedaan waarbij de deelnemers konden ervaren hoe het is om even niet met de omgeving bezig te hoeven zijn. Hoe het is om even niet meegesleept te hoeven worden door gedachten.
En blijkbaar was de workshop goed bevallen want al vrij snel werd me gevraagd om een training te komen geven.
Tot nu toe werden er bij Gemeente Rotterdam alleen maar incompany trainingen gegeven aan mensen met een burnout.
En hoe mooi is het juist om met deze training te voorkomen dat mensen in een burnout raken.

De Rotterdam

Onlangs ben ik dan ook gestart met het geven van de incompanytraining bij de Gemeente Rotterdam.
Mindfulness bij de Gemeente RotterdamVooralsnog zijn de deelnemers blij en ben ik ook blij dat ik deze mensen, die een enorme werkdruk hebben met veel veranderingen, kan bijstaan. En dat we gebruik mogen maken van een prachtige ruimte in ‘De Rotterdam’ met een mooi uitzicht op de Erasmusbrug.
Na deze pilot hebben we uiteraard een evaluatie.

Dankbaar

Het geven van incompany trainingen is altijd zeer dankbaar werk.
Deelnemers kunnen het geleerde namelijk direct toepassen in hun dagelijks leven. Op het werk maar ook in hun dagelijks leven.
Het contact met de collega’s verbetert, er is een meer prettige werksfeer.  Een prettige werksfeer zorgt voor betere resultaten. Met meer gemak op de werkvloer. Elke werknemer én werkgever is erbij gebaat.

Wil jij ook weten wat Mindfulness zou kunnen betekenen voor jouw bedrijf. Neem dan gerust contact met me op. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken en bekijken hoe Mindfulness kan worden ingezet binnen jouw bedrijf.

Marijke van Duinhoven
marijke@mindfulnetwerk.nl
 010-4820614

Ben je benieuwd of mindfulness ook iets voor jou is? Kijk bij de mindfulness activiteiten en trainingen.

Geef een reactie