Handboek voor klein geluk

Handboek voor klein geluk
Kopen? Klik op de afbeelding.

Handboek voor klein geluk
“Het ware grote geluk bestaat niet.
Maar je moet heel zuinig zijn op momenten
van klein geluk. Geluk bestaat in
de kleine romantiek van het dagelijks leven…”
Lin Yutang (chinees filosoof)

Ken je dat verhaal van die vrouwelijke buschauffeur die zingend in haar bus door de straten van de stad reed en daardoor mensen beïnvloedde met haar vrolijkheid?
Bij wie zit jij liever in de bus, bij iemand die er eigenlijk geen zin in heeft of bij deze vrouw? Een buschauffeur die zingt, zorgt voor klein geluk in haar bus. Ze heeft vast dit boek op haar nachtkastje liggen.

Handboek voor klein geluk: 10.000 ex. verkocht.

Dit boek is bestemd voor alle vrouwen die af en toe behoefte hebben aan inspiratie om goed voor zichzelf te zorgen. Waarom? Vrouwen regelen, zorgen, koken, ruimen op, werken, voeden kinderen op en doen nog zoveel meer. Daar kun je soms moe van worden en er is niet altijd iemand voorhanden die voor jou zorgt. Dit boek zorgt wel voor jou. Je kunt nu aan de hand van een lijst met verschillende behoeftes een recept opzoeken om zelf klein geluk te brengen in je leven. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan: Vrijheid, Rust, Energie of Avontuur? Zoek en vind suggesties over bijvoorbeeld een eigen plek inrichten, smartlappen schrijven, lentebollen in huis halen, klank geven, met aandacht aanraken of zwerven aan zee. De aanwijzingen helpen je stap voor stap om het kleine geluk terug in je leven te brengen op een hele simpele manier die vaak vrijwel niets kost. Verder lees je regelmatig hoe Maria en Inge de recepten zelf toepassen.

Lees hier meer over Mindfulnesstrainer en schrijfster Inge Jager

Ben je benieuwd of mindfulness ook iets voor jou is? Kijk bij de mindfulness activiteiten en trainingen.

Geef een reactie