Mindfulness boek – ‘Dat is alles’ van Hende Bauer

Dat is alles 10 mindfulness onzichten van hende bauerEen bijzonder Mindfulness boek van Hende Bauer

‘Wat een heerlijk boekje’ is wat ik dacht toen ‘Dat is alles’ van Hende Bauer in de brievenbus viel. Licht van gewicht, licht van kleur, het ligt gemakkelijk in de hand. Het was een uitnodiging om het te gaan lezen.

Ook de inhoud blijkt heerlijk te zijn. Het boekje is simpel, helder, veelzeggend. 10 Mindfulness inzichten worden in een alledaagse taal omschreven.
Hende schrijft in haar boek situaties uit haar eigen leven. Door de reflecties die ze de lezer meegeeft is de vertaling naar het eigen dagelijks leven gemakkelijke gemaakt.
Daardoor is het boekje meteen een praktische leidraad voor de (dagelijkse) beoefening van de lezer. Hende laat ons zien dat Mindfulness niet alleen op een meditatiekussen plaatsvindt  maar juist en vooral in het dagelijks leven.

Dank je wel Hende voor je 10 mooie en praktische levensinzichten die je met ons hebt gedeeld.

We verloten één exemplaar

En weet je lezer? Ik mag één exemplaar verloten onder de bezoekers van de website. Dus…. wil jij kans maken op dit inspirerend boekje? Laat dan je reactie achter op onze website of facebookpagina door ons te laten weten wat jouw Mindfulness inzicht is.
Misschien ben jij de gelukkige die dit boekje gaat ontvangen.
Ben je niet de gelukkige? Dan kun je het nog altijd zelf, of samen met iemand anders, kopen bij Hende Bauer. Het boekje is een echte aanrader.

Meer interessante boeken over Mindfulness vind je hier.

Ben je benieuwd of mindfulness ook iets voor jou is? Kijk bij de mindfulness activiteiten en trainingen.

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. N. de Graaf

  Ik zou dolgraag dit boeke van Hende willen ontvangen! Ik heb bij haar de trainersopleiding gevolgd, en vond/ vind haar een inspirerende docent en mindfulnesstrainer. Het mooiste wat ik heb geleerd van de training als deelnemer is hoe ik milder naar mezelf kan zijn, en hoe waardevol zelfcompassie is in dit leven. Dankbaar!

 2. Nelleke

  Elke dag lees ik met veel plezier de Mindfulness gedachte! Tijdens mijn Mindfulnesscursus is de volgende oefening mijn belangrijkste inzicht geworden; Adem in, ik maak ruimte. Adem uit, ik ontspan.
  Voor mij geen dag meer zonder Mindfulness!
  Het lijkt me leuk om dit vrolijke gele boekje te winnen en te delen met mijn collega’s.

 3. A.B

  Ik zou graag het boekje willen ontvangen daar ik van de zomer, op aanraden van de psycholoog, een cursus Mindfulness ga volgen. Hopelijk gaat het met andere inzichten geven welke ik in het dagelijks leven kan gaan toepassen.

 4. De cursus Mindfullnes bij Hende deed ik eigenlijk voor mezelf: om minder stressvol te leven. Dat werkte heel goed en ik profiteer er nog dagelijks van. Maar het veranderde ook mijn hele aanpak als psychotherapeut: Mindfullnes veranderde mijn basishouding en aanpak als clientcentered- en systeemtherapeut! Zou een training zelfcompassie (in de planning) dat opnieuw doen?

  1. Hende

   Ha die Marry
   Wat grappig om jou hier tegen te komen! Wat gijn dat mindfulness zo doorwerkt, ook in je werk. Wie weer zou compassie dat inderdaad ook doen …. bel me gerust als je wil overleggen. En veel leesplezier !

 5. agnès

  gewoon, omdat ik een Brusselse ben en graag een Hollands boekje wil over mindfullness; ik volgde een cursus 5 jaar geleden en wil graag dat alles opgefrist wordt, misschien kan dit met het “gele boekje”….MERCI

 6. Mia Custers

  Mijn mindfulness inzicht is:
  “Alles wat ik waarneem is een spiegel van het ik.
  Ik ben tegelijk alles en niets.
  Dit maakt ruimte vrij voor pure levensvreugde.”

 7. Anna

  Ik ben erg benieuwd naar de 10 inzichten in dit boek Dat is alles’ van Hende Bauer Lijkt mij heerlijk om te lezen en steeds te herlezen
  Mindfulness inzicht is dat elke dag even stilstaan ipv maar door het leven rennen een stuk fijner is

 8. Bernadette

  Ik zou het heel graag willen lezen en ontdekken wat het met me kan doen

 9. Guus

  Voor mij is Mindfulness : vertragen en verstillen. Warmhartigheid past hier ook heel goed bij. Ben zeer geïnteresseerd in dit boekje.
  Zal erg waardevol zijn voor alledag.

Geef een reactie