Nieuwe schoenen

 • Bericht reacties:4 Reacties

Ken je dat gevoel?
Dat je als kind nieuwe schoenen kreeg en je zo trots als een pauw ermee de straat op ging. Je was in de veronderstelling dat iedereen je prachtige schoenen zou opmerken. Zou opmerken hoe deftig je ermee over straat liep.

Zo zag ik laatst een oudere mevrouw op straat lopen. Lopend achter een kinderwagen, alsof ze er voor de eerste keer sinds járen achter liep. En ja, ze was trots als een pauw. Deze keer niet op haar schoenen, maar op het kind dat in de kinderwagen lag. (Haar kleinkind?) Ik ken niet het verhaal dat eraan vooraf is gegaan, maar ik zag dat ze heel blij, verwonderd en trots was.

En het klinkt misschien raar, maar ik voel me op dit moment ook zo.
Nee, ik ben geen oma geworden 😉 maar er is wel een andere grote gebeurtenis.

Annemieke en ik hebben sinds 2018 meegewerkt aan het SEFAC-onderzoek aan het Erasmus Medisch Centrum. Afgelopen vrijdag was de finale van dit onderzoek. De ruwe resultaten werden getoond en sprekers uit verschillende landen hebben de waardering uitgesproken over dit onderzoek en de resultaten.

En weet je wat zo mooi is? Het programma dat Annemieke en ik hebben gebruikt bij het onderzoek, is nu ook buiten het onderzoek te volgen.

En dit is waar ik nu zo trots op ben…
De nieuwe website: Met aandacht Positief Gezond
Daar vind je informatie en twee podcasts over het programma.

En als welkomstcadeau krijg je 20 gouden tips voor een lichter leven. Tips die mij ook nog altijd helpen om de rust in het dagelijks leven te vinden.
Je vindt ze op de website.

En ja, dat wilde ik voor vandaag even kwijt.
Gewoon omdat ik hartstikke trots ben. op mijn nieuwe ‘schoenen’ en ik ze aan iedereen wil laten zien.

Met een hartegroet,
Marijke van Duinhoven

—-

PS Voor de snelle beslissers… maandagavond a.s. start het 6-weekse ‘Met aandacht Positief Gezond’ programma.
Jij kunt nog meedoen.
Lees er hier meer over.

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Proficiat met je nieuwe schoenen! Wat een super initiatief weer! Het programma ziet er heel compleet, positief en aantrekkelijk uit! Veel succes!!!

  1. Marijke van Duinhoven

   Dank je wel Isabelle 🙂

 2. Marion

  Van harte proficiat lieve Marijke. Wat een prachtig behaald resultaat om verder uit te dragen waar jij en veel mensen gelukkig(er) van worden.
  Ik ben blij en trots met jou af en toe mee te wandelen.

  1. Marijke van Duinhoven

   Oh wat lief Marion.
   Dank je wel.

Geef een reactie