Niet oordelen

  • Bericht reacties:0 Reacties

Mindfulness is voor mij opmerken wat er nu is met kwaliteit van aandacht, zodat dit ruimte geeft om bewust te reageren. En die ruimte geeft vaak een gevoel van rust of geluk.

De kwaliteiten van aandacht zijn geduld, frisse blik, niet streven, accepteren, niet oordelen, vertrouwen en loslaten. Graag laat ik de komende weken elke keer één van deze houdingskwaliteiten voorbijkomen. Tot slot eindigen we met mild en vriendelijk. Altijd belangrijk!

Deze week niet oordelen. Oftewel open de situatie bekijken. Niet oordelen geeft ook ruimte.

Laat de kwaliteiten voorbijkomen. Misschien herken je deze? Misschien wil je er iets meer van in je leven? De kwaliteiten zijn net als zaadjes die je plant. Elke dag groeien ze iets als je ze aandacht geeft.

Fijn weekend!

Henriëtte

Geef een reactie