Jouw pad volgen

  • Bericht reacties:0 Reacties

Eén van de thema’s in de mindfulness training is grenzen stellen. Het blijft interessant om ze te leren kennen. Of te herkennen. Misschien zelfs erkennen. En wat het ook is, vanuit deze grens heel bewust keuzes maken. Soms helpt het om je grenzen wat te verleggen. De ruimte die ontstaat kan zelfs ontspanning geven. Soms is het een teken om te stoppen. Het is vaak een kwestie van ervaren en elk moment kan weer anders zijn. Dit gedicht past naar mijn idee heel mooi bij het thema grenzen stellen.

Zelf besloot ik deze week naast mijn trainingen op locatie ook online aan te bieden. Want de ene persoon vindt het prima in een groep te zijn, terwijl een ander daarin meer terughoudend of angstig is. Ook als iemand uit voorzorg of wegens lichte klachten niet de deur uit mag, is online heel fijn. Voor mij dus ook weer wat verruimen en onderzoeken hoe het gaat bevallen.

En dat is mindfulness vanuit de ervaring weer nieuwe stappen zetten.

Fijn weekend!

Henriette

Meer over mij

Geef een reactie