VRAAG

  • Bericht reacties:1 reactie

Veel mensen leven vanuit een vraagteken. Herken je dat, dat er doorlopend op de achtergrond een vraag leeft? De mijne is: ‘Ben ik wel goed genoeg?’

Het kan ook zijn:

‘Waar is mijn plek?’

‘Zien jullie me wel?’

‘Mag ik er bij horen?’

‘Doe ik er toe?’

Geef een reactie wanneer je dit herkent. Laten we elkaar bemoedigen. Je bent niet de enige!

Dit bericht heeft één reactie

  1. Wouter Camps

    Ik besef mezelf dat mijn gedachte over mezelf een ingesleten patroon is. Bijna een soort verslaving die zich al maar aandient. Als me dat gebeurt geef ik aandacht aan die gedachte en het gevoel daarbij. Ik besef dat het over mij gaat, dat ik een denkpatroon heb ontwikkeld en dat ik keuze heb. Ik ben niet mijn gedachten en ik vergeef mezelf liefdevol dat ik ooit dat patroon heb gemaakt en dat ik nu kies om dat los te laten. Observeren, Aanvaarden, Kiezen

Geef een reactie