Straal

  • Bericht reacties:2 Reacties

Mindfulness leert je om te zijn met wat er is. Want het leven kent mooie, maar ook moeilijke momenten. Het accepteren dat dit zo is, scheelt vaak een hoop. Daarmee los je het niet op, maar je voorkomt dat het een nog groter issue wordt dan het al is.

En zo kun je ook de kracht van een glimlach inzetten. Probeer het maar eens.

Als je glimlacht of alleen al je mondhoeken omhoog beweegt, word je vrolijker. Volgens sommigen is het dan zelfs onmogelijk om negatieve gedachtes te denken.

De glimlach zorgt ervoor dat je niet alleen van binnen vriendelijker wordt, maar je straalt het ook uit. En dat geeft waarschijnlijk ook weer een vrolijke of positieve reactie terug. Kortom het proberen waard om zo af en toe een extra keer te glimlachen.

Fijn lang weekend!

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie