Vergeet NIET te kijken naar wat er WEL is

  • Bericht reacties:0 Reacties
We verlangen naar bezoek, naar vrij naar buiten kunnen gaan, de kapper en misschien nog wel meer. En tegelijk genieten we in deze periode vaak ook van wat er wel is. Zoals de rust, de natuur, de wandeling.
 
Stap voor stap zullen we weer meer mogen gaan doen. En dat is fijn, maar kan ook weer wennen zijn. Genieten van wat kan, maar misschien mis je dan de stilte, de blauwe lucht zonder witte vliegtuigstrepen of extra tijd die je nu hebt door niet te hoeven reizen voor werk.
 
En of het nu het één of het ander is, probeer je te richten op wat er wel is. Dankbaar voor de mogelijkheden die er zijn. Dit maakt dat je wat positiever tegen iets aan kunt kijken. En kan soms helpen om iets wat negatief is toch een klein beetje geluk te laten brengen.

Geef een reactie