Aardige mensen

  • Bericht reacties:1 reactie

Dit bericht heeft één reactie

  1. resi

    aardig zijn…. en wat dan als er zoveel jaloerse mensen om je heen wonen die je proberen te verstikken met voortdurend op je doen en laten te letten en hatelijke opmerkingen maken over de kleine leuke dingen die je probeert te doen en je onterechte klachten aan je been lappen bij de huur’baas’…..Die heeft het wel door, maar tijdens de gemeenschappelijke koffiemomenten is de sfeer wel zodanig verknoeid geraakt dat veel mensen wegblijven.. Zelfs de kerstboom straat versiering verpesten ze voor een aantal mensen omdat ‘ik’ die organiseer voor onze buurt…Het kost mij zoveel energie dat ik alles aan het terugschroeven ben, want ik kan het niet verdragen dat de zwakste mensen die hier wonen er onder lijden.

Geef een reactie