Mijn wens

 • Bericht reacties:3 Reacties

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Lieke

  Dank voor plaatsen van de cirkel met daarin een verrukkelijk zin van Hafez
  Dat is een van de mooiste zinnen, die ik de laatste weken gelezen heb.

  1. Marijke van Duinhoven

   Dank je wel voor je reactie Lieke.
   Heb een mooie dag.

 2. Lieke

  Hi Marijke,
  ja dank , ik heb een mooie dag. Het is grappig ik heb de mindfulness cursus van pijn en stress bestrijding (sinds 2004) 4 x bij verschillende mensen gevolgd en een gehele “”Rain retreat”” van 3,5 maand in Plum village gedaan en pas deze laatste weken begin ik te herkennen wat mindfulness is.
  Het luisteren naar 432Hz muziek heeft daar goed aan bij gedragen. Langzame leerling he?
  Ik geniet een stuk meer van mijn leven in deze state of mind. Dank Lieke

Geef een reactie