Traag kijken

  • Bericht reacties:1 reactie

stilte

 

 

 

 

 

 

 

Traag kijken

Is het mogelijk
om traag te kijken
naar gras
of naar bomen
langzaam alles
naar binnen
laten komen
zodat je
mogelijk begrijpt
dat elk
afzonderlijk detail
een wonder
in zich draagt

Dit bericht heeft één reactie

  1. Duizendstra M.J.

    Traag kijken om je hart te verrijken. De vogels bouwen een nest waarin straks het ei wordt gelegd. Om zo het nieuwe leven uit te broeden en vele uren naar eten zoeken. Traag kijken hoe de bomen weer hun schoonheid krijgen. Lichte en donkere dagen wisselen elke dag, zodat je steeds de schoonheid zag. Bomen vol in bloei en de wind fluistert zoals bedoelt. De schoonheid van de natuur is altijd zo puur. Ja, traagheid in het kijken kan elke dag je hart verrijken.

Geef een reactie