Durf jij de uitdaging aan?

  • Bericht reacties:0 Reacties

Afgelopen week vergat ik 2 keer mijn smartphone toen ik van huis ging. Met name die eerst keer kreeg ik bijna een paniekaanval; de hele dag zonder smartphone! Jezus, mijn hele hebben en houwen zit opgeslagen op dat ding. Ik kon op zelfs bepaalde bestanden op mijn werk niet openen. Maar gedurende de dag maakte paniek plaats voor rust. Tjee, wat heerlijk eigenlijk. Ik werd door niets en niemand afgeleid. Ik miste voor mijn gevoel helemaal niks en de wereld draaide gewoon door. De tweede keer wandelde ik met hondje Lola langs de maas. Ik had in het begin steeds de neiging om mijn smartphone te pakken om een foto te maken. Toch werd het een hele fijne wandeling. Ik voelde wind in mijn gezicht, hoorde eenden overvliegen, rook verrotte bladeren en maakte alle foto’s in mijn hoofd. Er was niet alleen veel meer rust maar ook meer tijd!

Ik daag je uit om je smartphone dit weekend alleen als telefoon te gebruiken! Ik ben benieuwd naar jouw ervaring.

Geef een reactie