Verbinding

 • Bericht reacties:4 Reacties

Je ademhaling is de brug

die het leven verbindt met het bewustzijn, die je lichaam verbindt met je gedachten. Als je gedachten alle kanten op vliegen, gebruik dan je ademhaling om weer grip op je geest te krijgen. Thich Nhat Hanh

Wanneer we last hebben van al die gedachten in ons hoofd kan ’t gebeuren dat we allerlei dingen gaan ondernemen om die gedachten maar vooral niet te moeten horen. Deze uitspraak van Thich Nhat Hanh nodigt uit om de verbinding met jezelf te zoeken via je ademhaling. Lichaam en geest gaan dan (weer) samenwerken.

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Noella De Langhe

  Het doet mij altijd deugd om een kleine gedachte te mogen ontvangen.Dit helpt mij om mijn dag goed door te brengen…het is een echte steun!
  Groetjes en veel dank

 2. Marijke van Duinhoven

  Fijn om te horen Noella.
  Heb het goed.

 3. Anne

  Noella,
  Ik sluit me aan bij jouw woorden.
  Zie het zelf namelijk als iedere morgen een klein cadeautje voor mezelf.
  Groet Anne

 4. Tineke

  Elke dag even stilstaan, een waardevol moment.Het is meestal de eerste mail die ik open.
  Bedankt voor al deze mooie momenten.
  Groet
  Tineke

Geef een reactie